Malta: Blockchain Credentials and Connected Learning

Jolanda ter Maten

Jolanda ter Maten is een internationale trainer, executive consultant, auteur en spreker op het gebied van Nieuwe Technologie en Digitale Transformatie. Ook wordt zij regelmatig ingehuurd als expert bij de Europese Commissie voor “Blockchain Observatory & Forum” en “Horizon2020”.

Haar drive is Nieuwe Technologie inzichtelijk en bruikbaar te maken voor Business Leaders en hun organisaties van de toekomst. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van Web3, Blockchain, Artificial Intelligence en Leren & Ontwikkelen.

Zij is auteur van het boek From Buzz to Bizz: Your strategic guide in a complex world of emerging technologies waarin zij de complexiteit van nieuwe technologieën vereenvoudigt tot begrijpelijke en licht verteerbare informatie.

17 mei 2018

Vandaag was de eerste dag van de Blockchain-conferentie: Credentials en Connected Learning op Malta.

 

Een zeer interessante groep mensen uit 17 verschillende landen, en net als ik, zeer gepassioneerd voor onderwijs en leren.

 

Keynote spreker Minister Evarist Bartolo van het ministerie van Onderwijs en Werkgelegenheid sprak over een zeer gezond menselijk perspectief op technologische innovatie. Gevolgd door vele internationale sprekers en interessante groepsdiscussies.

 

De behoefte aan standaardisatie aan de ene kant en het delen van lessen uit use cases aan de andere kant, is heel duidelijk.

Als lid van de ISO-TC307-werkgroep voor internationale standaardisatie op Blockchain-technologie, en als lid van de Use Cases Workgroup voor de European Blockchain Observatory en Forum ben ik van plan een bijdrage te leveren aan het vervullen van beide bovengenoemde behoeften.

 

Mijn allereerste Blockchain-geregistreerde referentie! Heel erg bedankt @learning-machine om dit mogelijk te maken!