Hogeschool van Amsterdam

Jolanda ter Maten

Jolanda ter Maten is een internationale trainer, executive consultant, auteur en spreker op het gebied van Nieuwe Technologie en Digitale Transformatie. Ook wordt zij regelmatig ingehuurd als expert bij de Europese Commissie voor “Blockchain Observatory & Forum” en “Horizon2020”.

Haar drive is Nieuwe Technologie inzichtelijk en bruikbaar te maken voor Business Leaders en hun organisaties van de toekomst. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van Web3, Blockchain, Artificial Intelligence en Leren & Ontwikkelen.

Zij is auteur van het boek From Buzz to Bizz: Your strategic guide in a complex world of emerging technologies waarin zij de complexiteit van nieuwe technologieën vereenvoudigt tot begrijpelijke en licht verteerbare informatie.

05 november 2018

Ik heb echt genoten van het geven van een lezing voor studenten van de minor “Management of Creativity & Innovation” aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik sprak over (natuurlijk) Blockchain, maar met nadruk op innovatie, disruptie, belangrijke vaardigheden voor de toekomst en hoe om te gaan met weerstand tegen verandering binnen organisaties.

Lees hier het verslag van de docent