Amsterdam Economic Board & Blockchain

Jolanda ter Maten

Jolanda ter Maten is een internationale trainer, executive consultant, auteur en spreker op het gebied van Nieuwe Technologie en Digitale Transformatie. Ook wordt zij regelmatig ingehuurd als expert bij de Europese Commissie voor “Blockchain Observatory & Forum” en “Horizon2020”.

Haar drive is Nieuwe Technologie inzichtelijk en bruikbaar te maken voor Business Leaders en hun organisaties van de toekomst. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van Web3, Blockchain, Artificial Intelligence en Leren & Ontwikkelen.

Zij is auteur van het boek From Buzz to Bizz: Your strategic guide in a complex world of emerging technologies waarin zij de complexiteit van nieuwe technologieën vereenvoudigt tot begrijpelijke en licht verteerbare informatie.

11 december 2018

Ervaringen delen en visies uitwisselen over de Blockchain-mogelijkheden en uitdagingen voor de stad Amsterdam. Ik voel me erg geïnspireerd om aan deze reis bij te dragen. Amsterdam Economic Board over naar een innovatief en duurzaam ecosysteem, klaar voor de toekomst.

Kijk voor een verslag op deze link:

From hype to adoption: Blockchain meetup #1