Aangesloten bij Apeldoorn IT

Jolanda ter Maten

Jolanda ter Maten is een internationale trainer, executive consultant, auteur en spreker op het gebied van Nieuwe Technologie en Digitale Transformatie. Ook wordt zij regelmatig ingehuurd als expert bij de Europese Commissie voor “Blockchain Observatory & Forum” en “Horizon2020”.

Haar drive is Nieuwe Technologie inzichtelijk en bruikbaar te maken voor Business Leaders en hun organisaties van de toekomst. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van Web3, Blockchain, Artificial Intelligence en Leren & Ontwikkelen.

Zij is auteur van het boek From Buzz to Bizz: Your strategic guide in a complex world of emerging technologies waarin zij de complexiteit van nieuwe technologieën vereenvoudigt tot begrijpelijke en licht verteerbare informatie.

01 februari 2019

Sinds vandaag ben ik aangesloten bij Apeldoorn IT, het netwerk van Apeldoornse bedrijven, overheid- en kennisinstellingen op het gebied van IT. Apeldoorn is een stad bomvol innoverende IT organisaties. Een stad met een hart voor IT. Speerpunten van Apeldoorn-IT zijn:

  • kennisdelen
  • bevorderen arbeidsmobiliteit tussen organisaties
  • samenwerking in werving en loopbaangroei
  • profileren als aantrekkelijke IT stad en regio
  • cross-overs verkennen
  • innovaties stimuleren.

Daarnaast creëert Apeldoorn IT kansen voor jong talent, als concreet voorbeeld Apeldoorn Stagestad.

Met 161.000 inwoners, 97.000 arbeidsplaatsen en 11.932 bedrijfsvestigingen (2017) is Apeldoorn een van de belangrijkste werkgelegenheidscentra in Midden- en Oost Nederland. Apeldoorn is goed voor zo’n 6800 banen in de ICT sector.