Blockchain & Smart Contracts Workshop AvdR

Jolanda ter Maten

Jolanda ter Maten is een internationale trainer, executive consultant, auteur en spreker op het gebied van Nieuwe Technologie en Digitale Transformatie. Ook wordt zij regelmatig ingehuurd als expert bij de Europese Commissie voor “Blockchain Observatory & Forum” en “Horizon2020”.

Haar drive is Nieuwe Technologie inzichtelijk en bruikbaar te maken voor Business Leaders en hun organisaties van de toekomst. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van Web3, Blockchain, Artificial Intelligence en Leren & Ontwikkelen.

Zij is auteur van het boek From Buzz to Bizz: Your strategic guide in a complex world of emerging technologies waarin zij de complexiteit van nieuwe technologieën vereenvoudigt tot begrijpelijke en licht verteerbare informatie.

12 februari 2019

Onlangs weer een leuke Blockchain & Smart Contracts training gegeven voor de Academie voor de Rechtspraktijk samen met Mr. Katja van Kranenburg. Interessante discussies gehad en gesproken over innovaties en kansen in deze sector. Uit de evaluatie over mezelf die ik van de

AvdR en de deelnemers mocht ontvangen, kan ik opmaken dat zij het ook interessant hebben gevonden!