ANON Blockchain Summit – Wenen

Jolanda ter Maten

Jolanda ter Maten is een internationale trainer, executive consultant, auteur en spreker op het gebied van Nieuwe Technologie en Digitale Transformatie. Ook wordt zij regelmatig ingehuurd als expert bij de Europese Commissie voor “Blockchain Observatory & Forum” en “Horizon2020”.

Haar drive is Nieuwe Technologie inzichtelijk en bruikbaar te maken voor Business Leaders en hun organisaties van de toekomst. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van Web3, Blockchain, Artificial Intelligence en Leren & Ontwikkelen.

Zij is auteur van het boek From Buzz to Bizz: Your strategic guide in a complex world of emerging technologies waarin zij de complexiteit van nieuwe technologieën vereenvoudigt tot begrijpelijke en licht verteerbare informatie.

02 april 2019

Ik ben er erg trots op gevraagd te zijn om te komen spreken op de ANON Blockchain Conference, naast sprekers zoals Prins Michael von Liechtenstein en Margarete Schrambuck, Minister van Digitale en Economische Zaken in Oostenrijk.

 

Na een inleiding over trends en innovatie, heb ik mijn publiek tijdens mijn lezing meegenomen in de kansen die Blockchain biedt. Dit heb ik verduidelijkt door een aantal concrete voorbeelden van Blockchain case studies toe te lichten.

Na afloop ben ik nog door verschillende partijen geinterviewd, zie de links hieronder:

 

Blockference interview: https://blockference.com/profiles/international-blockchain-strategic-innovation-advisor-trainer-speaker

EAK interview https://www.youtube.com/watch?v=gLAHzzw-qFo

interview https://www.youtube.com/watch?v=bibYN0BGD-Q&t=468s

interview geronimo https://www.youtube.com/watch?v=_rvIXpLpYvo 

film stage talk: https://www.youtube.com/watch?v=INsd1_ZBnak&t=119s