Dutch Blockchain Coalition – Conferentie

jun 21, 2019 | Consultancy, Event

Presentatie Onderzoek Blockchainvraagstukken Research Agenda

 

Afgelopen vrijdag was de eerste editie van de Nationale DBC Dutch Blockchain Coalition Conferentie en waren we te gast bij DBC partner Rabobank in Utrecht. Deze conferentie stond in het teken van de laatste Blockchain ontwikkelingen en de DBC Use Cases in het bijzonder. In een van de break out sessies heb ik de resultaten gepresenteerd van mijn onderzoek naar

Blockchain vraagstukken bij de DBC partners. Naast een zeer interessante en informatieve dag, was het bovendien ook een goede dag om de contacten weer verder te verdiepen en nieuwe, interessante contacten aan te gaan. Al met al een zeer geslaagde en goed georganiseerde dag!

Wilt u meer weten over nieuwe technologie?

Boek mij als trainer of spreker voor uw organisatie of evenement!