Dutch Blockchain Coalition – Conferentie

Jolanda ter Maten

Jolanda ter Maten is een internationale trainer, executive consultant, auteur en spreker op het gebied van Nieuwe Technologie en Digitale Transformatie. Ook wordt zij regelmatig ingehuurd als expert bij de Europese Commissie voor “Blockchain Observatory & Forum” en “Horizon2020”.

Haar drive is Nieuwe Technologie inzichtelijk en bruikbaar te maken voor Business Leaders en hun organisaties van de toekomst. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van Web3, Blockchain, Artificial Intelligence en Leren & Ontwikkelen.

Zij is auteur van het boek From Buzz to Bizz: Your strategic guide in a complex world of emerging technologies waarin zij de complexiteit van nieuwe technologieën vereenvoudigt tot begrijpelijke en licht verteerbare informatie.

21 juni 2019

Presentatie Onderzoek Blockchainvraagstukken Research Agenda

 

Afgelopen vrijdag was de eerste editie van de Nationale DBC Dutch Blockchain Coalition Conferentie en waren we te gast bij DBC partner Rabobank in Utrecht. Deze conferentie stond in het teken van de laatste Blockchain ontwikkelingen en de DBC Use Cases in het bijzonder. In een van de break out sessies heb ik de resultaten gepresenteerd van mijn onderzoek naar

Blockchain vraagstukken bij de DBC partners. Naast een zeer interessante en informatieve dag, was het bovendien ook een goede dag om de contacten weer verder te verdiepen en nieuwe, interessante contacten aan te gaan. Al met al een zeer geslaagde en goed georganiseerde dag!