Business Consultancy

Digital Strategy Consultant

Transformeren naar werkelijke bedrijfswaarde

Digitale Transformatie, Smart Cities, het zijn veelgehoorde termen als het gaat om het toepassen van nieuwe technologie bij business development of technologische ontwikkelingen in de maatschappij. Als Technologisch Kennispartner en digital strategy consultant ben ik ervan overtuigd dat het niet alleen om digitale oplossingen gaat. Digitale transformatie is geen doel op zich, maar het gaat om de manier waarop het bijdraagt aan het bouwen van nieuwe bedrijfsmodellen die nieuwe diensten en mogelijkheden kunnen bieden zodat uw bedrijf kan groeien en de maatschappij zich verder kan ontwikkelen. Het ontsluiten van de kracht van digitalisering vereist nieuwe manieren van zakendoen die fundamenteel verschillen van traditionele methoden. Een bedrijfsmodel ontwikkelen om te profiteren van digitale trends is een uitdaging omdat het vaak onmogelijk is om te begrijpen wat er kan worden gedaan zonder het eerst te hebben gezien. Daarom zou kennis van nieuwe technologie, digitalisatie en het verandervermogen van de mensen die hier een bijdrage aan moeten leveren bovenaan de prioriteitenlijst van iedere business en IT leader moeten staan. Dan pas kan de opgedane kennis getransformeerd worden naar werkelijke bedrijfswaarde.

Voordelen

Digital Strategy Consultant

  • Brede ervaring binnen en buiten de EU
  • Toegang tot een internationaal netwerk
  • Bruggenbouwer tussen technologie en business
  • Ervaring binnen Overheid, Onderwijs en Ondernemingen

Europese Commissie

Expert en adviseur van de EU Commissie

  • Lid van de EU Blockchain Observatory and Forum

Deze werkgroep richt zich op de meest veelbelovende transformatieve Blockchain use cases met de nadruk op toepassingen in de publieke sector, zoals identiteits- en overheidsdiensten, gezondheidszorg, energie en milieurapportage. 

  • Expert / Evaluator Horizon2020

Evaluatie van Blockchain voorstellen voor het Horizon 2020-project dat fondsen toekent aan innovatieve projecten in Europa.

Hack de Toekomst – ROC Aventus

Hack de Toekomst – ROC Aventus

Vandaag ben ik deelnemer aan de Hackathon “Hack de Toekomst” bij ROC Aventus. Samen met onderwijs en bedrijfsleven gaan we op zoek naar mogelijkheden om de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt te verbeteren. Ik doe mee met mijn team aan de challenge “Skills...

read more
Amsterdam Economic Board & Blockchain

Amsterdam Economic Board & Blockchain

Ervaringen delen en visies uitwisselen over de Blockchain-mogelijkheden en uitdagingen voor de stad Amsterdam. Ik voel me erg geïnspireerd om aan deze reis bij te dragen. Amsterdam Economic Board over naar een innovatief en duurzaam ecosysteem, klaar voor de toekomst....

read more