(Hoe) Kan Blockchain mijn business helpen….

Om met mijn business sterker uit tijden van verandering en onzekerheid te komen?

Focus

Deze checklist helpt u om te focussen op de criteria die daadwerkelijk belangrijk zijn om uw business ‘up to speed’ te houden in deze veranderende tijden.

Strategy

Blockchain raakt niet alleen de IT afdeling. Gebruik deze checklist om te bepalen welke strategische afwegingen nodig zijn om te bepalen of Blockchain zinvol is voor uw bedrijf.

Timing

Nieuwe technologie is geen ‘luxe-product’ om je in goede tijden in te verdiepen, maar is juist ook een oplossing in tijden van grote verandering wanneer huidige systemen op hun kop staan. Wees NU geïnformeerd en voorbereid!

Voorbeelden

Waar wordt blockchain al succesvol toegepast?

DIGITAL ASSETS:
V-ID

V-ID is een door blockchain aangedreven document-validatiedienst. Hiermee kunnen organisaties hun digitale gegevens certificeren en beveiligen tegen fraude en manipulatie.

LOGISTICS:
Tradelens
Maersk & IBM

Digitaal platform dat bedrijven en autoriteiten in de supply chain voorziet van één enkele veilige bron van verzendgegevens, waardoor een efficiëntere wereldhandel mogelijk wordt.

FINANCE:
r3. Consortium

Meer dan 200 financiële instellingen, brancheorganisaties en fintech-bedrijven werken wereldwijd samen om ingewikkelde transacties te kunnen verwerken en gemeenschappelijke diensten aan te bieden.

HEALTH:
IBM, Oracle & WHO

Blockchain wordt ingezet voor de dagelijkse coördinatie en afhandeling van crisissituaties in de zorg, door het track en trace mogelijkheden van medicijnen, het beheren van medische gegevens, identificatie en vastleggen van symptomen en voorlichting naar het publiek.

Betrouwbaarheid – Privacy – Transparantie – Efficiëntie

Wat heeft Blockchain jouw organisatie te bieden?

Smart Contracts

Geautomatiseerde uitvoering van de transacties die getriggerd worden door specifieke parameters.

Gedistribueerd systeem

​​Een fraudebestendig gedistribueerd systeem van gedeelde records, waardoor u realtime gegevens krijgt.

Consensus

Consensus waarbij betrokken partijen instemmen met geverifieerde transacties op het netwerk.

Privacy

Absolute vertrouwelijkheid en privacy, met geautoriseerde toegang.

Blockchain technologie in veranderende tijden

“Veranderende tijden zijn niets anders dan een transfer van succes van degenen die denken dat het hen niet zal raken, naar hen die voorbereid zijn en klaar om in te spelen op veranderingen.”

Wil je ook (markt)leider worden op het gebied van innovaties binnen je sector? De vraag naar Blockchain vaardigheden steeg in een jaar tijd met 6000%! Je wilt er toch ook op tijd bij zijn om eigen personeel om te scholen of nieuw talent aan te nemen?

Zelfs als je jouw eigen blockchain-oplossing momenteel niet implementeert, moet je deze begrijpen en hoe deze de duurzaamheid van je bedrijf en je markt zal beïnvloeden.
Als je dat niet doet … zullen je concurrenten dat wel doen!

Bereid je voor en mis je kansen niet!