Executive Consultancy

Als Executive Consultant en Learning & Development Professional zit in mijn hart en nieren om kennis voor eenieder toegankelijk te maken. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van leertrajecten en het begrijpelijk en inzichtelijk maken van kansen en mogelijkheden die (nieuwe) technologie biedt.

Transformeren naar werkelijke bedrijfswaarde

Digitale Transformatie, Smart Cities, het zijn veelgehoorde termen als het gaat om het toepassen van nieuwe technologie bij business development of technologische ontwikkelingen in de maatschappij. Als Technologisch Kennispartner en digital strategy consultant ben ik ervan overtuigd dat het niet alleen om digitale oplossingen gaat. Digitale transformatie is geen doel op zich, maar het gaat om de manier waarop het bijdraagt aan het bouwen van nieuwe bedrijfsmodellen die nieuwe diensten en mogelijkheden kunnen bieden zodat uw bedrijf kan groeien en de maatschappij zich verder kan ontwikkelen.

Het ontsluiten van de kracht van digitalisering vereist nieuwe manieren van zakendoen die fundamenteel verschillen van traditionele methoden. Een bedrijfsmodel ontwikkelen om te profiteren van digitale trends is een uitdaging omdat het vaak onmogelijk is om te begrijpen wat er kan worden gedaan zonder het eerst te hebben gezien.

Daarom zou kennis van nieuwe technologie, digitalisatie en het verandervermogen van de mensen die hier een bijdrage aan moeten leveren bovenaan de prioriteitenlijst van iedere business en IT leader moeten staan. Dan pas kan de opgedane kennis getransformeerd worden naar werkelijke bedrijfswaarde.

Europese Commissie

Expert / adviseur van de EU Commissie

  • Lid van de EU Blockchain Observatory and Forum
  • Expert / Evaluator Horizon Funding
  • Sinds 2018

Voordelen

Executive Consultant

  • Brede ervaring binnen en buiten de EU
  • Toegang tot een internationaal netwerk
  • Bruggenbouwer tussen technologie en business
  • Ervaring binnen Overheid, Onderwijs en Ondernemingen

Een selectie van

Mijn Projecten

Hoe kan ik je helpen?

Mijn Solution Model

Observeren

Mee met de toekomst: word je bewust van wat er om je heen gebeurt, kennis nemen van ontwikkelingen die (of niet) relevant zijn voor je rol en bedrijf – en de urgentie van het opzetten van een duurzaam bedrijfsmodel.

Oriënteren

“Boost” je Bedrijf: Zet de stap naar de toekomst, benut nieuwe technologieën voor een flinke boost van jouw bedrijf. Opsporen en implementeren van die technologieën die je organisatie écht vooruit helpen.

Ontwikkelen

Ontwikkel een “Fit for the Future” bedrijf en werknemers. Hoe willen onze klanten nu en in de toekomst met ons willen omgaan, en welke waarde we ze kunnen bieden in elke fase van hun reis.

Levenslang leren

Levenslang Leren voor organisatie en medewerkers: we hebben medewerkers nodig die bruisen van kennis en de juiste vaardigheden. Zo kan onze organisatie meebewegen met veranderingen en is klaar voor de toekomst.