E-Learning

Handig, flexibel onderwijs bij jou thuis: een E-Learning is een efficiënte manier om te leren omdat het materiaal op elk moment en overal beschikbaar is.

Mijn meest populaire E-Learnings

Artificial Intelligence Essentials

Deze training is een goede voorbereiding op het EXIN examen AI Essentials, waarmee een internationaal erkend certificaat behaald kan worden. Deze cursus behandelt de volgende onderwerpen: – typen van Artificial Intelligence; – het basisproces van Machine Learning (ML); – de uitdagingen en risico’s verbonden aan een AI-project; – de toekomst van AI en mensen in het werk.

(Beschikbaar in Nederlands en Engels)

Artificial Intelligence Foundation

Deze cursus is een goede voorbereiding op het EXIN examen AI Foundation, waarmee een internationaal erkend certificaat kan worden behaald.
Onder AI verstaan we: een methodiek om met een niet-menselijk systeem te leren van ervaringen en menselijk intelligent gedrag te imiteren.
Deze cursus behandelt de taal die je bij AI tegenkomt.

(Beschikbaar in Engels)

Blockchain Technologie

Blockchain heeft bewezen een ideale plaats te zijn om waarde, identiteiten, credentials, overeenkomsten en eigendomsbewijzen op te slaan. Blockchain is een digitaal bewijs dat jouw eigendom van elk asset op het internet valideert.

(Beschikbaar in Engels)

Introductie Nieuwe Technologie

Nieuwe technologie heeft haar weg gevonden naar bijna elk aspect van ons leven. Technologische transformaties voltrekken zich in een duizelingwekkend tempo en ‘disrupten’ ons leven in belangrijke mate. 
Deze minicursus geeft je snel een  basaal begrip van technologieën als Blockchain, Artificial Intelligence en Internet of Things, en is een goede introductie op mijn andere e-learnings.

(Beschikbaar in Nederlands en Engels)

Jouw vertrouwde partner voor EXIN certificering en alle EXIN examenvouchers.