Lezingen

Inspireer en motiveer je medewerkers en organisatie

Word meegenomen in de nieuwe wereld

Wat voor mogelijkheden biedt New Tech voor jouw organisatie, denk je? Laat moeilijke technologische vraagstukken over New Tech vertalen naar begrijpelijke en toegankelijke oplossingen voor jouw medewerkers en organisatie. Ik bied de expertise, aandacht en kennis die nodig is om duurzame resultaten te behalen met New Tech.

Lezing Wenen ANON Blockchain Summit 2019

The impact on business and society (duur: 12 minuten)

De voordelen voor jou

Lezingen

  • In korte tijd relevante informatie voor jouw bedrijf
  • Krijg inzichten in de impact van New Tech
  • Geen holle kreten, maar in duidelijke taal een betrouwbare uitleg

Een lezing heeft de meeste impact wanneer wij op specifieke vraagstukken binnen jouw organisatie en branche ingaan. Neem vrijblijvend contact op.

Welkom in de toekomst!

Trends en Nieuwe Technologie in begrijpelijke taal

Informatietechnologie brengt buitengewone nieuwe mogelijkheden voor organisaties en hun klanten. Connectiviteit, automatisering en een nieuwe golf van intelligente technologieën veranderen het bedrijfslandschap, van hoe consumenten relaties met bedrijven opbouwen tot de structuur van de supply chain en de aard van wereldwijde concurrentie.

Het is echter vaak moeilijk om het tempo van de veranderingen bij te houden. Digital Strategy Consultant Jolanda ter Maten kan helpen door organisaties te wijzen op huidige en toekomstige trends in technologie en te verduidelijken hoe deze innovaties bedrijfswaarde kunnen creëren.