Slim Digitaal aan de Bak: Breakout Sessie over AI in begrijpelijke taal

31 oktober 2023

In oktober had ik de eer om bij het ‘Slim Digitaal aan de Bak’ evenement een breakout-sessie over AI te verzorgen. Dit evenement, gekenmerkt door de aanwezigheid van vooraanstaande sprekers zoals Jacco Vonhof (MKB Nederland), Anke den Ouden (CEO Microsoft NL) en Lotte de Bruijn (CEO NL Digital), bood een fantastisch platform om AI in heldere, toegankelijke taal te presenteren aan ondernemers, managers en studenten.

Directe Interactie met het Publiek

In mijn breakout-sessie bij ‘Slim Digitaal aan de Bak’ nam ik de taak op mij om AI te demystificeren voor een breed scala aan deelnemers. Mijn presentatie richtte zich op het vertalen van complexe AI-concepten naar praktische, begrijpelijke inzichten. Ik benadrukte de veelzijdige toepassingen van AI in het bedrijfsleven en het alledaagse leven, waarbij ik illustreerde hoe deze technologie kan bijdragen aan zowel efficiëntie als innovatie.

Interactie met het publiek was een cruciaal onderdeel van mijn sessie. Door vragen te beantwoorden en in te gaan op specifieke voorbeelden, creëerde ik een dialoog die niet alleen informatief was, maar ook aanzette tot nadenken over de impact en mogelijkheden van AI in onze huidige en toekomstige wereld. Deze sessie was een prachtige gelegenheid om mijn passie voor technologie te delen en tegelijkertijd te leren van de unieke perspectieven en ervaringen van de deelnemers.

Belang en Invloed van het Evenement

De aanwezigheid van toonaangevende figuren zoals Anke den Ouden en Lotte de Bruijn benadrukte het belang van dit evenement in de huidige digitale landschap. Mijn bijdrage namens ITPH aan ‘Slim Digitaal aan de Bak’ versterkte het veelzijdige karakter van het evenement, met een focus op het begrijpelijk en toegankelijk maken van AI voor een breed publiek

Bezoek jolandatermaten.com voor meer over mijn ervaringen en evenementen, en voor meer informatie over mijn aanpak van AI. Bekijk ook mijn YouTube-kanaal voor verdere inzichten in de digitale transformatie.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts