Over Mij

Ik heb altijd een passie gehad om mensen in hun kracht te zetten om daar vanuit zelfstandig beslissingen te kunnen nemen. Hiervoor hebben mensen de juiste kennis nodig. De complexe materie van nieuwe technologie maak ik voor een ieder begrijpelijk en daarmee toegankelijk.

Taking your Business to the Future

Ik ben internationaal trainer, adviseur, auteur en spreker en maak ik al sinds 2018 deel uit van het expert panel bij de Europese Commissie voor “Blockchain Observatory & Forum” en als expert/evaluator voor subsidietrajecten bij “Horizon”.

Ik ben schrijver van het boek “From Buzz to Bizz: Your strategic guide in a complex world of emerging technologies” waarin ik de complexe materie van nieuwe technologieën vereenvoudigt tot begrijpelijke en gemakkelijk verteerbare informatie.

%

Gemiddelde waardering workshops en lezingen

Jaren ervaring met innovatie en business development

Landen waar ik voor organisaties actief ben

Ervaring

Met mijn 30 jaar ervaring in onderwijs, innovatie en nieuwe technologie ben ik als “early adapter” mijn eind jaren ’80 carrière begonnen met het implementeren en onderwijzen van kantoorautomatisering in Centraal Amerika. Terug in Nederland heb ik gewerkt voor grote ondernemingen en de overheid. Consultancy en workshops op het gebied van innovatie en verandermanagement. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als projectleider bij technical/management development programma’s.

Door mijn brede ervaring op het gebied van ICT, HR en management heb ik een duidelijke visie op de behoefte van professionals van verschillende niveaus en op verschillende expertisegebieden. Tevens ben ik in het bezit van een Master of Science Degree van de Technische Universiteit Twente op het gebied van Human Resource Development. Aansluitend heb ik de post-doctorale leergang Strategisch HR Management succesvol afgesloten.

“Jolanda heeft een duidelijke visie op innovatie, verandermanagementprocessen en de ‘menselijke’ factor binnen organisaties. Ze is een enthousiaste en
veelzijdige professional met een sterke strategische visie. Als snelle en analytische denker verbindt ze (technologische) innovaties met de
hedendaagse en het praktische gebruik van morgen. Als geen ander is ze in staat complexe informatie te vertalen naar begrijpelijk materiaal en
Business Leaders en andere professionals te helpen dit in hun eigen situatie in kaart te brengen.”

Executive Partner

Sterke sparringpartner tot op strategisch niveau, inzicht in verschillende behoeften en interesses.

Inzicht in materie

Vermogen om complexe zaken op een begrijpelijke manier op elk kennisniveau uit te leggen.

Passende aanpak

Flexibiliteit om zich aan te passen aan wat momenteel nodig is, zonder het gewenste resultaat uit het oog te verliezen.

Overzicht, structuur

Vermogen om complexe zaken op een begrijpelijke manier op elk kennisniveau uit te leggen.

Uitgebreid netwerk

Door diepgaande brede ervaring binnen en buiten de EU, toegang tot een internationaal netwerk.

Tech & Business

Bouwt een brug tussen de behoefte van de business en de kansen en mogelijkheden van nieuwe technologie.

Een Selectie Van

Mijn Klanten