ANON Blockchain Summit – Wenen

2 april 2019

Ik was verheugd dat ik werd uitgenodigd om te spreken op de ANON Blockchain Conferentie, een van de belangrijkste Blockchain evenementen in Europa, naast vooraanstaande sprekers zoals Prins Michael von Liechtenstein en Margarete Schrambuck, Minister van Digitale en Economische Zaken in Oostenrijk. Het evenement was een geweldige gelegenheid om mijn kennis en inzichten over Blockchain-technologie te delen en in contact te komen met andere deskundigen op dit gebied.

Mijn keynote speech begon met een inleiding over trends en innovatie, waarbij ik benadrukte hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de technologie. Vervolgens legde ik uit welke mogelijkheden Blockchain-technologie biedt en hoe deze het potentieel heeft om verschillende industrieën te revolutioneren. Ik gebruikte concrete voorbeelden van Blockchain-cases om te illustreren hoe de technologie al een aanzienlijke impact heeft op gebieden als supply chain management, gezondheidszorg en financiële diensten.

Een van de belangrijkste punten die ik tijdens mijn lezing naar voren bracht was het belang van samenwerking en partnerschappen in het Blockchain-ecosysteem. Het succes van Blockchain-technologie hangt af van de samenwerking tussen verschillende belanghebbenden, waaronder bedrijven, regelgevende instanties en consumenten. Ik benadrukte dat het creëren van een gedeelde visie op de toekomst van Blockchain essentieel is om innovatie en adoptie te stimuleren.

Na mijn keynote speech werd ik geïnterviewd door verschillende partijen die geïnteresseerd waren in mijn visie op de huidige staat van Blockchain technologie en de potentiële impact ervan op de samenleving. We bespraken de uitdagingen voor het Blockchain-ecosysteem, zoals onzekerheid over regelgeving en zorgen over de privacy van gegevens, en hoe deze kunnen worden aangepakt om een bredere toepassing te bevorderen.

Een van de meest boeiende aspecten van de ANON Blockchain Conferentie was de mogelijkheid om te netwerken en in contact te komen met andere deskundigen op dit gebied. Ik had veel waardevolle gesprekken met andere aanwezigen, waarbij ik ideeën en inzichten deelde over hoe Blockchain-technologie kan worden ingezet om innovatie te stimuleren en nieuwe kansen te creëren.

Kortom, de ANON Blockchain Conference was een fantastisch evenement, en ik vond het een eer om er deel van uit te maken. Het evenement was een uitstekend platform om de kansen en uitdagingen van Blockchain-technologie te bespreken, en ik hoop dat mijn keynote speech en interviews de aanwezigen hebben geïnspireerd om het potentieel van deze revolutionaire technologie te verkennen. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst soortgelijke evenementen bij te wonen en te blijven bijdragen aan de opwindende wereld van Blockchain.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

Een blik op de toekomst van retail

Een blik op de toekomst van retail

Een gesprek aan tafel en een diepgaand webinar Het was een geweldige ervaring om als gespreksleider aan tafel te zitten met experts uit de retailsector tijdens ons recente webinar. Ik had enorm veel plezier in deze opdracht en ik kijk al uit naar...

Lees meer
De fascinerende wereld van NFT’s

De fascinerende wereld van NFT’s

Ontdek hoe ze het digitale landschap transformeren Inleiding Welkom in de boeiende wereld van Non-Fungible Tokens (NFT's)! Samen met het VIDT Awareness Team hebben we een nieuwe video gemaakt om je alles te leren over deze revolutionaire...

Lees meer