Apeldoorn IT Congres

11 november 2019

Wat een geweldige dag was het vandaag op het Apeldoorn IT Congres in Orpheus! Ik had de eer om een lezing te geven over nieuwe technologieën en hun impact op bedrijven en de maatschappij. In begrijpelijke taal heb ik verteld over de nieuwste technologische ontwikkelingen en wat deze kunnen betekenen voor ons allemaal.

Mijn lezing had als titel “From Buzz to Bizz” en ik was erg blij om voor zo’n enthousiast publiek te spreken. Het was geweldig om te zien hoeveel interesse er was in het onderwerp en hoeveel vragen er werden gesteld. Het is duidelijk dat er veel behoefte is aan kennis en inzicht over nieuwe technologieën en hun potentieel.

Naast mijn lezing waren er ook andere interessante activiteiten op het congres, zoals online netwerkcafés waar je kon chatten met sprekers over onderwerpen zoals Smart City, Security, Applicatie-ontwikkeling en de Apeldoorn JUG. Het was een geweldige gelegenheid om te netwerken en van gedachten te wisselen met andere professionals uit de IT-gemeenschap.

Het thema van het congres was “Samenwerken & Co-Creatie” en er waren veel boeiende presentaties en discussies over onderwerpen zoals security, low code, software development, blockchain en agile. Het was inspirerend om te zien hoeveel expertise er aanwezig was en hoeveel kennis er werd gedeeld.

Ik ben erg trots dat ik de kans heb gekregen om op dit congres te spreken en mijn kennis over nieuwe technologieën te delen. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de IT-wereld en te begrijpen hoe deze van invloed kunnen zijn op onze bedrijven en de maatschappij als geheel.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

BDO Versterkt met AI en Co-Pilot

BDO Versterkt met AI en Co-Pilot

Verrassende Relevantie en Inzichten In juni heb ik 10 sessies mogen verzorgen voor een diverse groep professionals van BDO Global en BDO Nederland. Deze sessies, gericht op C-level managers, functionele managers en end-users, draaide om AI...

Lees meer