Apeldoorn IT Congres

11 november 2019

Wat een geweldige dag was het vandaag op het Apeldoorn IT Congres in Orpheus! Ik had de eer om een lezing te geven over nieuwe technologieën en hun impact op bedrijven en de maatschappij. In begrijpelijke taal heb ik verteld over de nieuwste technologische ontwikkelingen en wat deze kunnen betekenen voor ons allemaal.

Mijn lezing had als titel “From Buzz to Bizz” en ik was erg blij om voor zo’n enthousiast publiek te spreken. Het was geweldig om te zien hoeveel interesse er was in het onderwerp en hoeveel vragen er werden gesteld. Het is duidelijk dat er veel behoefte is aan kennis en inzicht over nieuwe technologieën en hun potentieel.

Naast mijn lezing waren er ook andere interessante activiteiten op het congres, zoals online netwerkcafés waar je kon chatten met sprekers over onderwerpen zoals Smart City, Security, Applicatie-ontwikkeling en de Apeldoorn JUG. Het was een geweldige gelegenheid om te netwerken en van gedachten te wisselen met andere professionals uit de IT-gemeenschap.

Het thema van het congres was “Samenwerken & Co-Creatie” en er waren veel boeiende presentaties en discussies over onderwerpen zoals security, low code, software development, blockchain en agile. Het was inspirerend om te zien hoeveel expertise er aanwezig was en hoeveel kennis er werd gedeeld.

Ik ben erg trots dat ik de kans heb gekregen om op dit congres te spreken en mijn kennis over nieuwe technologieën te delen. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de IT-wereld en te begrijpen hoe deze van invloed kunnen zijn op onze bedrijven en de maatschappij als geheel.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

Een blik op de toekomst van retail

Een blik op de toekomst van retail

Een gesprek aan tafel en een diepgaand webinar Het was een geweldige ervaring om als gespreksleider aan tafel te zitten met experts uit de retailsector tijdens ons recente webinar. Ik had enorm veel plezier in deze opdracht en ik kijk al uit naar...

Lees meer
De fascinerende wereld van NFT’s

De fascinerende wereld van NFT’s

Ontdek hoe ze het digitale landschap transformeren Inleiding Welkom in de boeiende wereld van Non-Fungible Tokens (NFT's)! Samen met het VIDT Awareness Team hebben we een nieuwe video gemaakt om je alles te leren over deze revolutionaire...

Lees meer