Blockchain en Nieuwe Technologieën: Wat Moet Je Ermee?

7 februari 2020

Afgelopen week organiseerde ik een Meetup met als thema “Blockchain en Nieuwe Technologieën, wat moet je ermee?”. Het was een gezellige middag met een enthousiaste groep mensen die geïnteresseerd waren in de wereld van blockchain.

In anderhalf uur tijd heb ik de basisbegrippen van blockchain uitgelegd. Ik vertelde hoe het allemaal begonnen is en welke rol Bitcoin heeft gespeeld in de opkomst van blockchain. Ook heb ik laten zien welke vele andere toepassingen er zijn van blockchains en smart contracts.

Het was mooi om te zien dat bij de deelnemers het besef ontstond dat “Blockchain dichterbij is dan je denkt”. De technologische ontwikkelingen rondom blockchain zullen namelijk leiden tot een herdefiniëring van bestaande bedrijfsprocessen. Er ontstond een levendige discussie over de mogelijke impact van blockchain op verschillende industrieën en markten.

Ik wil graag alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en waardevolle bijdragen aan deze middag! Het is geweldig om te zien dat er zoveel interesse en betrokkenheid is rondom dit onderwerp.

Wil jij ook meer weten over blockchain, nieuwe technologieën en welke impact dit kan hebben op jouw organisatie en markt? Neem dan eens een kijkje op mijn website www.jolandatermaten.com om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen. Samen kunnen we de wereld van blockchain verder verkennen en de mogelijkheden ontdekken!

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

Een blik op de toekomst van retail

Een blik op de toekomst van retail

Een gesprek aan tafel en een diepgaand webinar Het was een geweldige ervaring om als gespreksleider aan tafel te zitten met experts uit de retailsector tijdens ons recente webinar. Ik had enorm veel plezier in deze opdracht en ik kijk al uit naar...

Lees meer
De fascinerende wereld van NFT’s

De fascinerende wereld van NFT’s

Ontdek hoe ze het digitale landschap transformeren Inleiding Welkom in de boeiende wereld van Non-Fungible Tokens (NFT's)! Samen met het VIDT Awareness Team hebben we een nieuwe video gemaakt om je alles te leren over deze revolutionaire...

Lees meer