Blockchain Train-The-Trainer Cursus voor China

18 maart 2021

Het is zover! De vierdaagse Blockchain Train The Trainer Cursus is vandaag afgerond. Wat een inspirerende sessies waren het, met leiders uit verschillende Chinese industrieën. Ik ben dankbaar voor jullie betrokkenheid en waardevolle input van Chinese case studies. Het was een eer en genoegen om jullie “gids” te zijn tijdens deze reis van innovatie en digitale transformatie deze week.

De afgelopen vier dagen waren gevuld met boeiende en inspirerende sessies met leiders uit verschillende industrieën in China. We hebben samen Chinese case studies besproken en nieuwe inzichten opgedaan over hoe blockchain kan bijdragen aan innovatie en digitale transformatie in dit dynamische land.

Ik wil mijn dank uitspreken aan alle deelnemers van de cursus voor hun betrokkenheid en waardevolle input. Jullie hebben bijgedragen aan levendige discussies en hebben laten zien hoe blockchain kan worden toegepast in verschillende sectoren in China. Het was een privilege om met jullie samen te werken en van gedachten te wisselen over de mogelijkheden van deze opwindende technologie.

Het was een geweldige ervaring om de Blockchain Train The Trainer cursus te mogen geven in China. Blockchain heeft een enorme potentieel om innovatie en digitale transformatie te stimuleren, en ik ben blij dat ik mijn kennis en expertise kan delen met anderen om bij te dragen aan deze ontwikkeling.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

AI, Ethiek en de Werkplek van Morgen

AI, Ethiek en de Werkplek van Morgen

In een snel veranderende technologische wereld staat kunstmatige intelligentie (AI) op het punt om een essentiële factor te worden in werkomgevingen. Uit recent onderzoek van Gartner blijkt dat tegen het jaar 2026 ongeveer 50% van de...

Lees meer
“Data is een Afdeling….”

“Data is een Afdeling….”

In een tijdperk waarin technologie ons leven domineert, vormt data het kloppende hart van innovatie en besluitvorming. Het is een bron van kracht die, mits goed gebruikt, bedrijven kan transformeren en vooruit kan stuwen. Maar te vaak wordt data...

Lees meer