Blockchain Training bij CMS Amsterdam

14 mei 2019

Onlangs heb ik met veel plezier twee dagen lang een #Blockchain training gegeven aan het team van CMS in Amsterdam. Op de eerste dag was het team Mobility aan de beurt en op de tweede dag het team Energy. Het waren inspirerende dagen waarin we veel interessante discussies hebben gehad over de impact van NewTechnology op de advocatuur en de belangrijke rol van advocaten bij onderwerpen zoals SmartContracts.

De deelnemers waren enthousiast en de interactie was leuk en leerzaam. De feedback die ik heb ontvangen was positief. Zo gaven de deelnemers aan dat hun kennis over deze onderwerpen zeker is uitgebreid en verdiept, en dat ze graag een vervolgbijeenkomst zouden bijwonen. Ook werd de docent beoordeeld als duidelijk en goed in presenteren.

Tijdens de training hebben we de werking van blockchain opgefrist en hebben we dieper ingegaan op de impact van deze technologie op de advocatuur en de juridische sector als geheel. We hebben besproken hoe blockchain kan worden toegepast in diverse juridische gebieden, zoals smart contracts, en hoe advocaten een belangrijke rol kunnen spelen bij het begrijpen en toepassen van deze technologie in hun praktijk.

Ik ben blij dat ik mijn kennis en expertise heb kunnen delen met het team van CMS en dat we interessante discussies hebben kunnen voeren over de mogelijkheden en uitdagingen van blockchain in de juridische wereld. Het is belangrijk voor advocaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals blockchain, om hun cliënten goed te kunnen adviseren en bij te dragen aan innovatie in de juridische sector.

Ik wil graag CMS bedanken voor de uitnodiging en de kans om deze training te verzorgen. Het was een waardevolle ervaring en ik kijk ernaar uit om in de toekomst meer trainingen te kunnen geven en bij te dragen aan de kennisontwikkeling van advocaten op het gebied van blockchain en andere nieuwe technologieën.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

BDO Versterkt met AI en Co-Pilot

BDO Versterkt met AI en Co-Pilot

Verrassende Relevantie en Inzichten In juni heb ik 10 sessies mogen verzorgen voor een diverse groep professionals van BDO Global en BDO Nederland. Deze sessies, gericht op C-level managers, functionele managers en end-users, draaide om AI...

Lees meer