Blockchain Workshops voor Advocaten: Kansen en Uitdagingen in Begrijpelijke Taal

14 maart 2019

Al enige tijd verzorg ik workshops voor de Academy voor de Rechtspraktijk. Advocaten die nieuwsgierig zijn naar de ontwikkelingen van nieuwe technologien zoals blockchain en smart contracts, leren hier graag meer over en komen dan mijn workshop volgen. Niet alleen de Academy voor de Rechtspraktijk, maar ook andere advocatenkantoren, zoals CMS in Amsterdam en Borsboom & Hamm uit Rotterdam, hebben mij gevraagd om workshops te verzorgen voor hun advocaten en partners.

Tijdens deze workshops heb ik de advocaten meegenomen in de wereld van blockchain, de kansen die het biedt en de uitdagingen die het met zich meebrengt. Ik heb hen geholpen om dit complexe onderwerp in begrijpelijke taal te begrijpen. De advocaten waren enthousiast en gaven aan dat het een verademing was om dit onderwerp op een toegankelijke manier uitgelegd te krijgen.

Als juridische professionals is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals blockchain, die invloed kunnen hebben op het vakgebied van de advocatuur. Het begrijpen van de kansen en uitdagingen van blockchain is essentieel om voorop te blijven lopen in een steeds veranderende juridische wereld.

Ik ben trots om mijn kennis en ervaring te delen met advocaten en andere professionals, en hen te helpen bij het begrijpen van de impact van nieuwe technologieën zoals blockchain. Het is inspirerend om te zien hoe advocaten deze kennis toepassen in hun dagelijkse praktijk en voorbereid zijn op de toekomst van de juridische wereld.

Wil je meer weten over mijn workshops over blockchain en smart contracts voor advocaten? Neem dan gerust contact met mij op en ik help je graag verder!

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

BDO Versterkt met AI en Co-Pilot

BDO Versterkt met AI en Co-Pilot

Verrassende Relevantie en Inzichten In juni heb ik 10 sessies mogen verzorgen voor een diverse groep professionals van BDO Global en BDO Nederland. Deze sessies, gericht op C-level managers, functionele managers en end-users, draaide om AI...

Lees meer