Boeklancering “Data Waarde Creatie”

30 augustus 2021

Afgelopen vrijdag was het zover, de boeklancering van “Data Waarde Creatie” bij De Clercq Advocaten Notariaat. Als mede-auteur van dit boek ben ik ontzettend trots op het resultaat! Ik wil graag mijn dank uitspreken aan Ken van Ierlant en Fiona van Maanen voor hun geweldige werk, en natuurlijk aan Van Haren Publishing & Learning Solutions voor het vertrouwen in dit boek.

De presentatie van het boek was een groot succes, met een mooie opkomst. Ik wil mijn grote dank uitspreken aan Natascha van Duuren en De Clercq Advocaten Notariaat voor het organiseren van dit evenement, en aan alle andere mensen die hebben bijgedragen aan het boek en de prettige sfeer tijdens de presentatie!

Het boek “Data Waarde Creatie” is geschreven door auteurs Ken van Ierlant en Fiona van Maanen. Het boek behandelt het onderwerp van data en de waarde die het kan creëren in de huidige tijd van technologische innovatie. Het boek belicht verschillende aspecten van data, waaronder data-analyse, data-governance, en datamanagement. Het biedt praktische inzichten en voorbeelden van hoe organisaties data kunnen gebruiken om waarde te creëren en te innoveren.

Als mede-auteur van dit boek heb ik bijgedragen aan het hoofdstuk over nieuwe technologieën, waaronder kunstmatige intelligentie (AI). In dit hoofdstuk wordt besproken hoe AI organisaties kan helpen om waarde uit data te halen, bijvoorbeeld door het gebruik van AI voor voorspellend onderhoud. AI wordt steeds meer gebruikt in diverse sectoren en heeft een enorme impact op de manier waarop we zaken doen en innoveren.

De boeklancering bij De Clercq Advocaten Notariaat was een inspirerende en informatieve bijeenkomst waar we de gelegenheid hadden om met andere professionals te netwerken en in gesprek te gaan over het belang van data en technologie in de moderne wereld. Het was een geweldige ervaring om mijn kennis en inzichten te delen met anderen en te leren van hun expertise.

Ik wil nogmaals mijn dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de boeklancering van “Data Waarde Creatie”. Het is een eer om deel uit te maken van dit project en ik kijk uit naar verdere discussies en innovaties op het gebied van data en technologie.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts