ChatGPT workshop 25 mei!

20 april 2023

ChatGPT Ontrafeld: Begrijp hoe het werkt en waar je op moet letten

Wil jij ChatGPT echt begrijpen en weten waar je op moet letten? Dan is deze exclusieve workshop iets voor jou! Als AI-expert, internationaal gecertificeerd en geaccrediteerd, en adviseur voor de Europese Commissie, deel ik mijn kennis tijdens deze unieke workshop. En dat maakt deze workshop anders dan andere ChatGPT workshops: je leert écht snappen hoe AI en ChatGPT werken en begrijpt daarom ook beter de mogelijkheden en uitdagingen. Je leert dus niet alleen maar tricks!

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop over ChatGPT is voor iedereen! Voor jou, als werknemer, manager, directeur, HR- of trainingsprofessional, recruiter, ondernemer, of teamlid. Of je nu nieuw bent in de wereld van kunstmatige intelligentie of al enige ervaring hebt, deze workshop is ontworpen om AI in begrijpelijke taal uit te leggen aan een breed publiek.

Wat kun je met ChatGPT?

Ontdek de mogelijkheden van ChatGPT. Leer hoe je het kunt gebruiken om vragen te stellen, ideeën te genereren, teksten te schrijven en meer. Ontdek de toepassingen in diverse sectoren en krijg hands-on ervaring tijdens de workshop.

Aan de slag met ChatGPT

Tijdens de workshop ga je ook oefenen met ChatGPT-prompts en leer je hoe je de juiste vragen kunt stellen om de gewenste resultaten te krijgen. Je krijgt hands-on ervaring en praktische tips om optimaal gebruik te maken van ChatGPT in verschillende situaties.

Hoe veilig is ChatGPT?

Mis deze kans niet om van een ervaren AI-expert te leren en ChatGPT te begrijpen als een professional. Schrijf je nu in voor de workshop op 25 mei in Deventer. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang!

Datum, Tijd en Lokatie

Datum, tijd en locatie: 25 mei, 12:30 uur bij het Postiljon Hotel in Deventer. Duur: 3 uur. Jouw investering: €250 euro per persoon.

Meld je nu aan en ontdek de fascinerende wereld van ChatGPT!

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

AI, Ethiek en de Werkplek van Morgen

AI, Ethiek en de Werkplek van Morgen

In een snel veranderende technologische wereld staat kunstmatige intelligentie (AI) op het punt om een essentiële factor te worden in werkomgevingen. Uit recent onderzoek van Gartner blijkt dat tegen het jaar 2026 ongeveer 50% van de...

Lees meer
“Data is een Afdeling….”

“Data is een Afdeling….”

In een tijdperk waarin technologie ons leven domineert, vormt data het kloppende hart van innovatie en besluitvorming. Het is een bron van kracht die, mits goed gebruikt, bedrijven kan transformeren en vooruit kan stuwen. Maar te vaak wordt data...

Lees meer