CTalks van CTAC – De online IT-talkshow die je niet wilt missen!

14 april 2023

Ben je geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op IT-gebied? Dan heb je geluk! Volgende week starten de opnames voor de nieuwe serie CTalks van CTAC BV, waarvan ik de host zal zijn. In deze online IT-talkshow gaan we in gesprek met gerenommeerde partijen uit het vakgebied en delen ze interessante inzichten en tips. Wil jij op de hoogte blijven? Lees dan snel verder!

CTalks is een boeiende IT-talkshow met vooraanstaande IT-experts over de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Organisaties uit verschillende branches schuiven aan tafel om hun IT-ervaringen en tips te delen met de kijkers. Of je nu een IT-professional bent of gewoon geïnteresseerd bent in de wereld van IT, CTalks biedt waardevolle inzichten en kennis.

Wat kun je verwachten van CTalks? De afleveringen behandelen actuele thema’s zoals next-gen ERP, hybride werken en cyber security. Je wordt bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen in de IT-wereld. Ons expertpanel staat klaar om real-time antwoord te geven op jouw prangende vragen. Of je nu nieuw bent in de IT-branche of een doorgewinterde professional, CTalks biedt waardevolle informatie voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen.

CTalks is de perfecte bron van informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in IT. Of je nu werkzaam bent in de IT-branche, een ondernemer bent die zijn organisatie wil optimaliseren, of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van technologie, CTalks heeft voor ieder wat wils. Met interessante gesprekken met gerenommeerde partijen uit het vakgebied en praktische tips en inzichten, biedt CTalks waardevolle informatie om je kennis en inzicht in IT te vergroten.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

AI, Ethiek en de Werkplek van Morgen

AI, Ethiek en de Werkplek van Morgen

In een snel veranderende technologische wereld staat kunstmatige intelligentie (AI) op het punt om een essentiële factor te worden in werkomgevingen. Uit recent onderzoek van Gartner blijkt dat tegen het jaar 2026 ongeveer 50% van de...

Lees meer
“Data is een Afdeling….”

“Data is een Afdeling….”

In een tijdperk waarin technologie ons leven domineert, vormt data het kloppende hart van innovatie en besluitvorming. Het is een bron van kracht die, mits goed gebruikt, bedrijven kan transformeren en vooruit kan stuwen. Maar te vaak wordt data...

Lees meer