Connect met Jolanda – Februari: Ver weg van Digitaal Lawaai in Lapland

1 maart 2024

“Wanneer de eindeloze stilte van Lapland je omhult, besef je pas echt wat belangrijk is. Tussen de adembenemende natuur en de rust, herinnerde ik mezelf eraan dat het soms nodig is om afstand te nemen van het dagelijkse digitale lawaai om onze ware prioriteiten te voelen.”

Heerlijk, je dag starten met de blaffende huskies in de sneeuw, en niet met het luidruchtige tikken van toetsenborden of het flikkeren van schermen, maar met een fysiek avontuur in de serene wildernis van Lapland.

Februari was voor mij een maand van tegenstellingen: enerzijds de drukte van mijn werk, anderzijds de rustgevende ervaring in Lapland. Deze ervaringen samen maken mij tot wie ik ben: zakelijk lekker druk bezig zijn en waarde toevoegen, en persoonlijk actief en avontuurlijk in de natuur bezig zijn. Professioneel heb ik me ook prima vermaakt: van het verzorgen van een training voor Berghauser Pont tot het voorbereiden van webinars met Fastlane, elke activiteit was een stukje van de puzzel in mijn reis van ‘Expertise as a Service’.

Verrijkende Training bij Berghauser Pont

De maand begon sterk met een training voor Berghauser Pont, waar ik mijn kennis deelde en waardevolle interacties had met een gedreven publiek. De positieve feedback en hartverwarmende testimonials bevestigden de impact van mijn werk (bekijk de feedback hier).

Webinars met Fastlane: Voorbereiding in Volle Gang

Parallel aan de trainingen was ik druk bezig met het voorbereiden van een reeks webinars samen met Fastlane. Deze webinars, gericht op het delen van expertise op het gebied van technologie en innovatie, zijn een kernonderdeel van mijn missie om ‘Expertise as a Service’ aan te bieden voor Fastlane en haar klanten. Door praktische inzichten en strategieën te delen, hoop ik professionals te empoweren in hun streven naar groei en succes. En om organisaties te helpen klaar te zijn voor een toekomst vol veranderingen.

Op naar Londen: Een Vooruitblik op de Conferentie

Een ander belangrijk moment deze maand was de voorbereiding op mijn aanstaande lezing voor Financial Leaders in Londen. Deze conferentie is een uitgelezen kans om mijn visie op technologie, innovatie en menselijk potentieel te delen met een internationaal publiek. Het is een moment waarop ik niet alleen mijn kennis kan delen, maar ook kan leren van de inzichten en ervaringen van anderen in de branche (meer over de conferentie vind je hier).

Reflectie en Vooruitkijken

Februari was een maand van voorbereiding, interactie en persoonlijke ontwikkeling. Het was een tijd waarin werk en ontspanning hand in hand gingen, herinnerend aan het belang van balans in ons leven. Elk van deze activiteiten heeft bijgedragen aan mijn missie om kennis en expertise op een toegankelijke en impactvolle manier te delen, en tegelijkertijd ruimte te hebben voor mijn persoonlijke groei en welzijn.

Mijn inzet om waardevolle inzichten te delen, strekt zich uit tot mijn YouTube-kanaal, waar ik via Nederlandstalige shorts complexe technologieën uitleg in begrijpelijke taal. Dit nieuwe initiatief heeft als doel om technische kennis toegankelijk te maken voor een breed publiek (bekijk mijn kanaal hier: Jolanda’s Technologie Shorts).

Terwijl we vooruitkijken, blijf ik toegewijd aan het verder ontwikkelen van mijn aanbod, het uitbreiden van mijn bereik en het verdiepen van de connecties die ik met anderen heb. Met elke lezing, webinar, en training, bouw ik voort op de fundamenten van ‘Expertise as a Service’ en streven we samen naar een toekomst waarin kennis en groei hand in hand gaan.

Laten we deze reis samen voortzetten. Sta open voor nieuwe kansen, wees bereid om te leren, en streef ernaar de wereld positief te beïnvloeden. De overgang van de stilte in Lapland naar het podium in Londen herinnert mij aan de noodzaak van balans tussen onze digitale en fysieke werelden.

Doe mee aan de reis

Ben je klaar om samen de wereld van technologie en innovatie te verkennen en te zien hoe deze onze connecties en het dagelijks leven verrijkt? Volg mijn avonturen, deel jouw inzichten en laten we samen bouwen aan een toekomst vol mogelijkheden. Sluit je aan bij mijn community op YouTube en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en inzichten. Samen kunnen we een wereld creëren waar kennis, technologie en menselijke verbinding naadloos samenvloeien.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

AI, Ethiek en de Werkplek van Morgen

AI, Ethiek en de Werkplek van Morgen

In een snel veranderende technologische wereld staat kunstmatige intelligentie (AI) op het punt om een essentiële factor te worden in werkomgevingen. Uit recent onderzoek van Gartner blijkt dat tegen het jaar 2026 ongeveer 50% van de...

Lees meer
“Data is een Afdeling….”

“Data is een Afdeling….”

In een tijdperk waarin technologie ons leven domineert, vormt data het kloppende hart van innovatie en besluitvorming. Het is een bron van kracht die, mits goed gebruikt, bedrijven kan transformeren en vooruit kan stuwen. Maar te vaak wordt data...

Lees meer