Een geweldige ervaring als gast in de Innovation Doorway Podcast!

6 september 2020

Onlangs was ik te gast in de Innovation Doorway Podcast, en wat was het een geweldige ervaring! Samen met Patrick Wetzels en Shaun McDonogh heb ik gesproken over mijn boek en mijn werk in de wereld van opkomende technologieën. Het was een inspirerend gesprek over ondernemerschap, blockchain, en mijn passie voor technologie.

De Innovation Doorway Podcast is een boeiende podcast die zich richt op het verkennen van innovatieve ideeën en opkomende technologieën. Met inspirerende gasten uit verschillende vakgebieden, delen de hosts Patrick Wetzels en Shaun McDonogh inzichten, ervaringen en expertise op het gebied van ondernemerschap, technologie en innovatie. Het is een must-listen voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen in de technologiewereld.

Tijdens de podcast had ik de kans om te praten over mijn boek, wat een enorme prestatie voor mij was. In mijn boek deel ik mijn kennis en inzichten over nieuwe technologieën, zoals blockchain, en hoe ze de zakelijke wereld beïnvloeden. Ik leg complexe concepten uit in begrijpelijke taal en deel praktische tips en adviezen voor ondernemers en professionals die geïnteresseerd zijn in technologie en innovatie. Het was geweldig om mijn boek te bespreken en te praten over mijn motivatie om het te schrijven.

In de podcast deelde ik ook mijn passie voor technologie en mijn werk in de wereld van opkomende technologieën. Ik ben gepassioneerd over de impact van technologie op de samenleving en het bedrijfsleven, en ik geloof dat het begrijpen van nieuwe technologieën van groot belang is voor ondernemers en professionals in de moderne wereld. Ik had de kans om mijn inzichten en ervaringen te delen en te praten over de kansen en uitdagingen die opkomende technologieën met zich meebrengen.

Al met al was mijn ervaring als gast in de Innovation Doorway Podcast geweldig. Het was inspirerend om te praten over mijn boek, mijn werk in de wereld van opkomende technologieën en mijn passie voor technologie en innovatie. Ik ben dankbaar voor de kans om mijn kennis en inzichten te delen en ik kijk uit naar meer boeiende gesprekken in de toekomst. Luister naar de aflevering van de podcast en ontdek meer over mijn boek en mijn werk in de wereld van technologie.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

Een blik op de toekomst van retail

Een blik op de toekomst van retail

Een gesprek aan tafel en een diepgaand webinar Het was een geweldige ervaring om als gespreksleider aan tafel te zitten met experts uit de retailsector tijdens ons recente webinar. Ik had enorm veel plezier in deze opdracht en ik kijk al uit naar...

Lees meer
De fascinerende wereld van NFT’s

De fascinerende wereld van NFT’s

Ontdek hoe ze het digitale landschap transformeren Inleiding Welkom in de boeiende wereld van Non-Fungible Tokens (NFT's)! Samen met het VIDT Awareness Team hebben we een nieuwe video gemaakt om je alles te leren over deze revolutionaire...

Lees meer