Een geweldige ervaring als gast in de Innovation Doorway Podcast!

6 september 2020

Onlangs was ik te gast in de Innovation Doorway Podcast, en wat was het een geweldige ervaring! Samen met Patrick Wetzels en Shaun McDonogh heb ik gesproken over mijn boek en mijn werk in de wereld van opkomende technologieën. Het was een inspirerend gesprek over ondernemerschap, blockchain, en mijn passie voor technologie.

De Innovation Doorway Podcast is een boeiende podcast die zich richt op het verkennen van innovatieve ideeën en opkomende technologieën. Met inspirerende gasten uit verschillende vakgebieden, delen de hosts Patrick Wetzels en Shaun McDonogh inzichten, ervaringen en expertise op het gebied van ondernemerschap, technologie en innovatie. Het is een must-listen voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen in de technologiewereld.

Tijdens de podcast had ik de kans om te praten over mijn boek, wat een enorme prestatie voor mij was. In mijn boek deel ik mijn kennis en inzichten over nieuwe technologieën, zoals blockchain, en hoe ze de zakelijke wereld beïnvloeden. Ik leg complexe concepten uit in begrijpelijke taal en deel praktische tips en adviezen voor ondernemers en professionals die geïnteresseerd zijn in technologie en innovatie. Het was geweldig om mijn boek te bespreken en te praten over mijn motivatie om het te schrijven.

In de podcast deelde ik ook mijn passie voor technologie en mijn werk in de wereld van opkomende technologieën. Ik ben gepassioneerd over de impact van technologie op de samenleving en het bedrijfsleven, en ik geloof dat het begrijpen van nieuwe technologieën van groot belang is voor ondernemers en professionals in de moderne wereld. Ik had de kans om mijn inzichten en ervaringen te delen en te praten over de kansen en uitdagingen die opkomende technologieën met zich meebrengen.

Al met al was mijn ervaring als gast in de Innovation Doorway Podcast geweldig. Het was inspirerend om te praten over mijn boek, mijn werk in de wereld van opkomende technologieën en mijn passie voor technologie en innovatie. Ik ben dankbaar voor de kans om mijn kennis en inzichten te delen en ik kijk uit naar meer boeiende gesprekken in de toekomst. Luister naar de aflevering van de podcast en ontdek meer over mijn boek en mijn werk in de wereld van technologie.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

AI, Ethiek en de Werkplek van Morgen

AI, Ethiek en de Werkplek van Morgen

In een snel veranderende technologische wereld staat kunstmatige intelligentie (AI) op het punt om een essentiële factor te worden in werkomgevingen. Uit recent onderzoek van Gartner blijkt dat tegen het jaar 2026 ongeveer 50% van de...

Lees meer
“Data is een Afdeling….”

“Data is een Afdeling….”

In een tijdperk waarin technologie ons leven domineert, vormt data het kloppende hart van innovatie en besluitvorming. Het is een bron van kracht die, mits goed gebruikt, bedrijven kan transformeren en vooruit kan stuwen. Maar te vaak wordt data...

Lees meer