EXIN Accreditatie Blockchain & AI

1 januari 2021

Ik ben ontzettend trots om te kunnen delen dat ik ben gecertificeerd en geaccrediteerd als trainer en examenorganisatie voor Blockchain en Kunstmatige Intelligentie door EXIN. EXIN is sinds 1984 een toonaangevend onafhankelijk examen- en certificeringsinstituut, dat miljoenen professionals heeft gecertificeerd in het digitale domein. Met hun wereldwijde aanwezigheid in meer dan 165 landen, draagt EXIN bij aan digitale transformatie door het beoordelen en valideren van competenties.

EXIN is een gerenommeerd instituut dat wereldwijd bekend staat om zijn hoogwaardige examens en certificeringen op het gebied van IT, digitale vaardigheden en technologieën. Met meer dan 35 jaar ervaring heeft EXIN een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare bron voor professionele certificeringen. Hun certificeringen worden erkend en gewaardeerd door bedrijven en organisaties over de hele wereld.

Als trainer en examenorganisatie geaccrediteerd door EXIN ben ik erkend als een expert op het gebied van Blockchain en Kunstmatige Intelligentie. Dit betekent dat ik officiële trainingen en examens mag aanbieden aan professionals die hun kennis en vaardigheden willen ontwikkelen op deze gebieden. Ik ben trots om deze accreditatie te hebben ontvangen en ben vastbesloten om hoogwaardige trainingen en examens aan te bieden aan mijn cursisten.

Vanaf januari 2021 bied ik verschillende cursussen en examenvoorbereidingsprogramma’s aan op het gebied van Blockchain en Kunstmatige Intelligentie. Mijn cursussen zijn zowel live als op afstand beschikbaar, zodat professionals overal ter wereld kunnen deelnemen aan mijn trainingen. Als geaccrediteerde trainer en examenorganisatie zorg ik ervoor dat mijn cursussen up-to-date zijn en voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van EXIN.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

Een blik op de toekomst van retail

Een blik op de toekomst van retail

Een gesprek aan tafel en een diepgaand webinar Het was een geweldige ervaring om als gespreksleider aan tafel te zitten met experts uit de retailsector tijdens ons recente webinar. Ik had enorm veel plezier in deze opdracht en ik kijk al uit naar...

Lees meer
De fascinerende wereld van NFT’s

De fascinerende wereld van NFT’s

Ontdek hoe ze het digitale landschap transformeren Inleiding Welkom in de boeiende wereld van Non-Fungible Tokens (NFT's)! Samen met het VIDT Awareness Team hebben we een nieuwe video gemaakt om je alles te leren over deze revolutionaire...

Lees meer