Expertise as a Service

Elke week bied ik vier uur van mijn persoonlijke expertise in nieuwe technologieën aan. Deze samenwerking is meer dan alleen consultancy; het is een partnerschap waarin ik uw team’s vaardigheden versterk, innovatie stimuleer en samen met u werk aan een toekomstbestendige organisatie. Samen verkennen we de impact van New Tech, zodat u een deskundige sparringpartner wordt voor uw klanten en uw interne organisatie altijd up-to-date is.

Transformeren naar werkelijke bedrijfswaarde

Door mijn ‘Expertise as a Service’ in te zetten, bied ik maatwerk consultancy en strategie, afgestemd op uw specifieke behoeften. In vier uur per week verdiepen we ons in de nieuwste technologieën en markttrends, en passen deze inzichten toe om uw bedrijfsstrategieën te versterken. Dit omvat niet alleen het verbeteren van uw team’s vaardigheden, maar ook het aanpassen van uw bedrijfsprocessen aan de digitale transformatie.

We richten ons op het creëren van sterke klantrelaties, het ontwikkelen van een toekomstbestendige visie, en het positioneren van uw bedrijf als een voorloper in technologische innovatie. Door deze benadering bereikt u een verhoogde operationele efficiëntie, een sterkere marktpositie, en realiseert u duurzame bedrijfsgroei. Dit leidt tot een beter begrip van klantbehoeften en stelt u in staat om proactief te reageren op marktveranderingen, wat uw reputatie als innovatieve leider versterkt.

Europese Commissie

Expert / adviseur van de EU Commissie

  • Lid van de EU Blockchain Observatory and Forum
  • Expert / Evaluator Horizon Funding
  • Sinds 2018

Voordelen

Expertise as a Service

  • Persoonlijke expertise in tech-trends.
  • Europese inzichten, wereldwijde impact.
  • Strategisch advies voor digitale groei.
  • Innovatieve oplossingen, praktisch toegepast.

Een selectie van

Mijn Projecten

Hoe kan ik je helpen?

Mijn Solution Model

Observeren

Mee met de toekomst: word je bewust van wat er om je heen gebeurt, kennis nemen van ontwikkelingen die (of niet) relevant zijn voor je rol en bedrijf – en de urgentie van het opzetten van een duurzaam bedrijfsmodel.

Oriënteren

“Boost” je Bedrijf: Zet de stap naar de toekomst, benut nieuwe technologieën voor een flinke boost van jouw bedrijf. Opsporen en implementeren van die technologieën die je organisatie écht vooruit helpen.

Ontwikkelen

Ontwikkel een “Fit for the Future” bedrijf en werknemers. Hoe willen onze klanten nu en in de toekomst met ons willen omgaan, en welke waarde we ze kunnen bieden in elke fase van hun reis.

Levenslang leren

Levenslang Leren voor organisatie en medewerkers: we hebben medewerkers nodig die bruisen van kennis en de juiste vaardigheden. Zo kan onze organisatie meebewegen met veranderingen en is klaar voor de toekomst.