In het Hart van AI-Innovatie bij de AI Summit Brainport

2 november 2023

Een Dag van Inzicht en Inspiratie

Als dagvoorzitter van de AI Summit Brainport 2023 had ik het genoegen om deel uit te maken van een evenement dat cruciaal is voor de toekomst van AI. Met een focus op human-centered AI, bood deze summit een platform voor onderzoekers en praktijkmensen om hun nieuwste bevindingen en ontwikkelingen te delen​​.

Een Diversiteit aan Onderwerpen

De presentaties varieerden van de toepassing van AI in pijn- en stressmanagement met behulp van sociale robots en wearables tot de uitdagingen van waardeafstemming in bedrijven. Elk onderwerp benadrukte het belang van AI in verschillende facetten van ons leven en werk​​.

Mijn Rol in het Verbinden van Ideeën

Als dagvoorzitter was mijn rol niet alleen het introduceren van sprekers, maar ook het stimuleren van een diepgaande dialoog tussen de sprekers en deelnemers. Ik was getuige van boeiende discussies over AI-gedreven besluitvorming in productieplanning, de rol van AI in onderwijs, en de ontwikkeling van hybride neuro-silicon AI-systemen.

Reflectie en Vooruitblik

De AI Summit Brainport was een bevestiging van de voortdurende evolutie van AI en de noodzaak om deze technologie te omarmen en te integreren in verschillende sectoren. Het was een eer om als dagvoorzitter bij te dragen aan dit belangrijke gesprek over de toekomst van AI.

Bezoek mijn website jolandatermaten.com voor meer gedetailleerde inzichten over mijn projecten en mijn voortdurende reis in de wereld van AI en digitale transformatie.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

BDO Versterkt met AI en Co-Pilot

BDO Versterkt met AI en Co-Pilot

Verrassende Relevantie en Inzichten In juni heb ik 10 sessies mogen verzorgen voor een diverse groep professionals van BDO Global en BDO Nederland. Deze sessies, gericht op C-level managers, functionele managers en end-users, draaide om AI...

Lees meer