Kunstmest en de Blockchain

16 juli 2020

“Onze directie wordt graag op praktische wijze geïnformeerd over hoe blockchain / cryptomunten op hoofdlijnen werken. Dit om de mogelijke impact te begrijpen op de day tot day business. Er is onder andere interesse in:

  • Trends op dit gebied in de wereld, hoe en waar deze onze business mogelijk raken en waar deze naar verwachting heen ontwikkelen de komende 3 jaar;
  • Het verkennen van de mogelijkheden om met partners een blockchain op te zetten en een idee krijgen van de kans hierop;
  • De impact van eventuele implementatie op de eigen IT-structuur.”


Deze vraag, die perfect aansluit bij mijn strategische consultancy op het gebied van Nieuwe Technologie, ontving ik onlangs van Van Iperen. Van Iperen B.V. is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf dat zich al 100 jaar bezig houdt met de groei van gezonde en renderende gewassen. Vorige week heb ik de voltallige directie van het bedrijf in een twee uur durende inspiratie sessie, inzicht mogen geven in nieuwe technologie in het algemeen en Blockchain in het bijzonder. Het is een interactieve bijeenkomst geworden waarbij we ook bij praktische casuïstiek uit het bedrijf en de sector hebben behandeld.
 
“We kijken terug op een goede, inhoudelijke presentatie waarbij we op hoofdlijn werden geïnformeerd over de ins en outs van blockchaintechnologie. Tegelijkertijd was er voldoende diepgang om er veel van te leren!” aldus de CEO Dirk-Jan Bakker.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

BDO Versterkt met AI en Co-Pilot

BDO Versterkt met AI en Co-Pilot

Verrassende Relevantie en Inzichten In juni heb ik 10 sessies mogen verzorgen voor een diverse groep professionals van BDO Global en BDO Nederland. Deze sessies, gericht op C-level managers, functionele managers en end-users, draaide om AI...

Lees meer