London Tech Week TechXLR8

13 juni 2019

Toen ik aankwam bij London Excel, voelde ik me opgetogen voor de keynote speech die ik zou houden op de TechXLR8 Summit. Het evenement maakte deel uit van de London Tech Week, één van de belangrijkste technologie-evenementen in Europa, en ik had de eer om te spreken op het Blockchain for Business podium. Ik vond het geweldig dat ik de kans kreeg om mijn kennis en ervaring te delen met zo’n divers publiek en het belang van technologiebewustzijn en -onderwijs te bespreken, evenals de impact van Blockchain op het bedrijfsleven en de samenleving.

Tijdens mijn keynote speech deelde ik verschillende use cases uit Nederland, waar Blockchain technologie al een significante impact heeft gehad op verschillende industrieën. Ik besprak hoe Blockchain-technologie het potentieel heeft om een revolutie teweeg te brengen in sectoren als supply chain management, gezondheidszorg en financiële dienstverlening, om er maar een paar te noemen. Ook heb ik enkele van de meest kritische Blockchain-projecten en -initiatieven die momenteel in Nederland lopen, belicht.

Als onderdeel van mijn presentatie presenteerde ik de rapporten waaraan ik heb bijgedragen tijdens het EU Blockchain Observatory & Forum. De rapporten richtten zich op verschillende aspecten van Blockchain-technologie, waaronder de juridische en regelgevende uitdagingen, de potentiële voordelen en risico’s van Blockchain, en de huidige stand van zaken van Blockchain adoptie in verschillende industrieën. De rapporten waren gebaseerd op uitgebreid onderzoek en gaven een uitgebreid overzicht van de huidige staat van Blockchain-technologie in Europa.

Tijdens mijn keynote speech benadrukte ik het belang van technologiebewustzijn en educatie, vooral als het gaat om Blockchain-technologie. Blockchain is een complexe en snel evoluerende technologie die een aanzienlijke hoeveelheid kennis en expertise vereist om volledig te begrijpen. Als zodanig is het essentieel dat bedrijven en individuen investeren in technologieonderwijs om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends.

Ik heb ook gesproken over de impact van Blockchain-technologie op de samenleving en de potentiële voordelen ervan voor verschillende belanghebbenden. Blockchaintechnologie heeft het potentieel om de transparantie te vergroten, fraude te verminderen en de efficiëntie in verschillende sectoren te verbeteren. Het brengt echter ook een aantal belangrijke uitdagingen met zich mee, zoals zorgen over de privacy van gegevens en de behoefte aan duidelijkheid over de regelgeving.

Kortom, mijn keynote speech op de TechXLR8 Summit was een ongelooflijke kans om mijn kennis en ervaring over Blockchain-technologie te delen met een divers publiek. Het evenement was een uitstekend platform om het belang van technologiebewustzijn en onderwijs te bespreken, evenals de potentiële impact van Blockchain op het bedrijfsleven en de samenleving. Ik hoop dat mijn keynote speech de aanwezigen heeft geïnspireerd om te investeren in technologieonderwijs en om de vele mogelijkheden van Blockchain-technologie te verkennen.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

AI, Ethiek en de Werkplek van Morgen

AI, Ethiek en de Werkplek van Morgen

In een snel veranderende technologische wereld staat kunstmatige intelligentie (AI) op het punt om een essentiële factor te worden in werkomgevingen. Uit recent onderzoek van Gartner blijkt dat tegen het jaar 2026 ongeveer 50% van de...

Lees meer
“Data is een Afdeling….”

“Data is een Afdeling….”

In een tijdperk waarin technologie ons leven domineert, vormt data het kloppende hart van innovatie en besluitvorming. Het is een bron van kracht die, mits goed gebruikt, bedrijven kan transformeren en vooruit kan stuwen. Maar te vaak wordt data...

Lees meer