Maatwerk traject AI voor KPN System Operators

2 mei 2021

Vandaag begin ik, samen met Gerben Tijkken aan een boeiend AI-traject van drie maanden voor KPN. Ik kijk er enorm naar uit! In dit traject zullen we samen met systeemoperators onderzoeken hoe AI van invloed kan zijn op hun werk.

Gedurende de drie maanden van dit traject zullen we theoretische sessies organiseren ter voorbereiding op het EXIN AI Foundation examen. Hierbij zullen we de basisprincipes en concepten van AI behandelen, evenals de praktische toepassingen ervan. Wat dit traject echter uniek maakt, is dat we de geleerde theorie direct zullen toepassen in de praktijk van KPN. We zullen samenwerken met de systeemoperators van KPN om echte casestudies te analyseren en oplossingen te ontwikkelen met behulp van AI-technieken. Dit zal de deelnemers de kans geven om de opgedane kennis direct toe te passen en te zien hoe AI daadwerkelijk kan bijdragen aan hun werkzaamheden.

We zullen kijken naar hoe AI kan worden ingezet voor predictive maintenance, waarbij technische storingen proactief kunnen worden aangepakt voordat ze tot problemen leiden. Dit heeft het potentieel om de efficiëntie en betrouwbaarheid van de operationele processen van KPN te verbeteren.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

Verkenning van AI in het Onderwijs bij ROC Aventus

Verkenning van AI in het Onderwijs bij ROC Aventus

Praktische AI-Tools voor Docenten Tijdens een recente teamdag voor docenten en stafmedewerkers bij ROC Aventus, had ik de gelegenheid om mijn lezing "ChatGPT in de Klas: AI voor Slimmer Leren en Onderwijzen" te presenteren. Deze sessie was niet...

Lees meer