Mijn bezoek aan het TBX Cybersecurity Event

2 november 2022

Onlangs bezocht ik het TBX Cybersecurity Event in Utrecht. Dit evenement bood een geweldige gelegenheid om geïnspireerd te raken en meer te leren over de fascinerende wereld van nieuwe technologieën en hoe deze samenkomen met cybersecurity.

Het evenement vond plaats in een dynamische omgeving, waar professionals uit verschillende vakgebieden bijeenkwamen om te discussiëren, kennis uit te wisselen en te netwerken. Er waren tal van interessante sprekers en workshops, en ik was erg enthousiast om deel te nemen en meer te leren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity en de rol van nieuwe technologieën zoals blockchain en artificial intelligence.

Naast de inhoudelijke aspecten was het TBX Cybersecurity Event ook een geweldige gelegenheid om te netwerken met andere professionals in het veld. Ik heb waardevolle contacten gelegd en interessante discussies gevoerd met experts uit verschillende vakgebieden. Het was inspirerend om te zien hoe gepassioneerd en gedreven deze professionals zijn in het aanpakken van de uitdagingen van cybersecurity en het gebruik van nieuwe technologieën om hieraan bij te dragen.

Al met al was mijn bezoek aan het TBX Cybersecurity Event een zeer waardevolle en inspirerende ervaring. Het heeft mijn kennis op het gebied van nieuwe technologieën en cybersecurity vergroot en heeft me nieuwe inzichten gegeven over de toepassingen van blockchain in dit domein.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

Verkenning van AI in het Onderwijs bij ROC Aventus

Verkenning van AI in het Onderwijs bij ROC Aventus

Praktische AI-Tools voor Docenten Tijdens een recente teamdag voor docenten en stafmedewerkers bij ROC Aventus, had ik de gelegenheid om mijn lezing "ChatGPT in de Klas: AI voor Slimmer Leren en Onderwijzen" te presenteren. Deze sessie was niet...

Lees meer