New Technology voor Sales Managers

12 april 2022

Als Sales of Account Manager is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie. Je wilt immers kunnen meepraten en je klanten kunnen adviseren over de kansen en uitdagingen die deze ontwikkelingen met zich meebrengen. Onlangs heb ik met veel plezier een Introductie Workshop New Technology gegeven aan een groep enthousiaste Sales Managers van KPN, waarbij ik in begrijpelijke taal uitleg heb gegeven over Blockchain en Kunstmatige Intelligentie.

Tijdens de workshop heb ik een overzicht gegeven van nieuwe technologieën en innovatie, maar lag de nadruk met name op de uitleg van Blockchain en Kunstmatige Intelligentie. In Jip en Janneke taal heb ik uitgelegd wat deze termen betekenen en welke buzzwoorden er vaak gebruikt worden in relatie tot deze technologieën. Het was belangrijk om de Sales Managers een helder beeld te geven van wat deze technologieën nu eigenlijk inhouden en wat de mogelijke impact ervan kan zijn op hun huidige business.

Naast de uitleg van de technologieën hebben we ook gekeken naar de mogelijke impact ervan op de huidige business van de Sales Managers. We hebben gediscussieerd over de kansen en uitdagingen die deze technologieën met zich meebrengen en hoe ze kunnen worden ingezet om concurrentievoordeel te behalen. Ook hebben we stilgestaan bij ethische vraagstukken rondom het gebruik van deze technologieën, zoals privacy en beveiliging.

De Sales Managers waren zeer enthousiast en geïnteresseerd in de workshop. Ze waardeerden de begrijpelijke uitleg en de praktische voorbeelden die werden gegeven. Het gaf hen een beter inzicht in de wereld van Blockchain en Kunstmatige Intelligentie, en hoe deze technologieën van invloed kunnen zijn op hun dagelijkse werkzaamheden en de toekomst van hun business.

Wil jij ook meer weten over nieuwe technologieën zoals Blockchain en Kunstmatige Intelligentie en hoe deze van invloed kunnen zijn op jouw business? Neem dan gerust contact met mij op voor een begrijpelijke en praktische uitleg. Als expert op het gebied van technologie en innovatie help ik graag om jou en jouw team bij te praten over de laatste ontwikkelingen en de kansen die deze bieden. Samen kunnen we kijken hoe jouw business kan profiteren van deze technologieën en een voorsprong kan krijgen in een steeds veranderend zakelijk landschap. Neem nu contact op en ontdek de mogelijkheden!

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

AI, Ethiek en de Werkplek van Morgen

AI, Ethiek en de Werkplek van Morgen

In een snel veranderende technologische wereld staat kunstmatige intelligentie (AI) op het punt om een essentiële factor te worden in werkomgevingen. Uit recent onderzoek van Gartner blijkt dat tegen het jaar 2026 ongeveer 50% van de...

Lees meer
“Data is een Afdeling….”

“Data is een Afdeling….”

In een tijdperk waarin technologie ons leven domineert, vormt data het kloppende hart van innovatie en besluitvorming. Het is een bron van kracht die, mits goed gebruikt, bedrijven kan transformeren en vooruit kan stuwen. Maar te vaak wordt data...

Lees meer