Nieuwe Explainer Videos

3 mei 2023

Ik ben erg trots om aan te kondigen dat ik weer een nieuw project ben gestart met VIDT. Als ervaren experts in nieuwe technologieën, werken we al jarenlang samen om de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen in deze sector te begrijpen en te implementeren.

Nu hebben we besloten onze krachten opnieuw te bundelen en ons te richten op het creëren van educatieve YouTube-video’s en e-learnings over nieuwe technologieën. We willen onze kennis en expertise delen om een breed publiek te empoweren met de praktische vaardigheden die nodig zijn om nieuwe technologieën te begrijpen en toe te passen.

Het is onze overtuiging dat iedereen toegang moet hebben tot deze kennis, ongeacht hun achtergrond of ervaring. Daarom publiceren we onze educatieve content om complexe concepten begrijpelijk te maken voor een breed publiek. We willen de adoptie van nieuwe technologieën bevorderen en bijdragen aan een diverser en inclusiever gebruik van deze technologieën.

Onze educatieve content zal zich richten op verschillende onderwerpen, waaronder timestamping, NFT’s, Web3, SSI en smart contracts. Deze onderwerpen hebben de potentie om een grote impact te hebben op verschillende sectoren. Door onze krachten te bundelen, kunnen we deze kennis de wereld in brengen en een bijdrage leveren aan een betere toekomst voor iedereen.

Ik ben erg blij over de mogelijkheid om met VIDT samen te werken aan dit project en kijken ernaar uit om onze educatieve content te delen met een breed publiek. We hopen dat deze samenwerking zal bijdragen aan een grotere bewustwording van nieuwe technologieën en een bredere adoptie ervan in verschillende sectoren.

Hieronder vind je alvast de eerste video over Timestamping (in het Engels). Abonneer je op mijn YouTube kanaal om geen enkele video te missen!

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

Een blik op de toekomst van retail

Een blik op de toekomst van retail

Een gesprek aan tafel en een diepgaand webinar Het was een geweldige ervaring om als gespreksleider aan tafel te zitten met experts uit de retailsector tijdens ons recente webinar. Ik had enorm veel plezier in deze opdracht en ik kijk al uit naar...

Lees meer
De fascinerende wereld van NFT’s

De fascinerende wereld van NFT’s

Ontdek hoe ze het digitale landschap transformeren Inleiding Welkom in de boeiende wereld van Non-Fungible Tokens (NFT's)! Samen met het VIDT Awareness Team hebben we een nieuwe video gemaakt om je alles te leren over deze revolutionaire...

Lees meer