Jolanda ter Maten

Kennis voor
iedereen toegankelijk maken

Ik heb altijd een passie gehad om mensen in hun kracht te zetten om daar vanuit zelfstandig beslissingen te kunnen nemen. Hiervoor hebben mensen de juiste kennis nodig. De complexe materie van nieuwe technologie maak ik voor een ieder begrijpelijk en daarmee toegankelijk.

Jaren ervaring

In adviseren en implementeren van innovaties en business development.

Landen

Op internationaal niveau organisaties geholpen.

Gemiddelde

Waardering voor mijn workshops.

Ervaring

Met mijn 30 jaar ervaring in onderwijs, innovatie en nieuwe technologie ben ik als “early adapter” mijn eind jaren ’80 carrière begonnen met het implementeren en onderwijzen van kantoorautomatisering in Centraal Amerika. Terug in Nederland heb ik gewerkt voor grote ondernemingen en de overheid. Consultancy en workshops op het gebied van innovatie en verandermanagement. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als projectleider bij technical/ management development programma’s.

Door mijn brede ervaring op het gebied van ICT, HR en management heb ik een duidelijke visie op de behoefte van professionals van verschillende niveaus en op verschillende expertisegebieden. Tevens ben ik in het bezit van een Master of Science Degree van de Technische Universiteit Twente op het gebied van Human Resource Development. Aansluitend heb ik de post-doctorale leergang Strategisch HR Management succesvol afgesloten.