Succesvolle afronding van de Blockchain Train The Trainer Cursus in China

14 mei 2020

Het is zover! De vierdaagse Blockchain Train The Trainer Cursus is vandaag afgerond. Wat een inspirerende sessies waren het, met leiders uit verschillende Chinese industrieën. Ik ben dankbaar voor jullie betrokkenheid en waardevolle input van Chinese case studies. Het was een eer en genoegen om jullie “gids” te zijn tijdens deze reis van innovatie en digitale transformatie deze week.

De afgelopen vier dagen waren gevuld met boeiende en inspirerende sessies met leiders uit verschillende industrieën in China. We hebben samen Chinese case studies besproken en nieuwe inzichten opgedaan over hoe blockchain kan bijdragen aan innovatie en digitale transformatie in dit dynamische land.

Ik wil mijn dank uitspreken aan alle deelnemers van de cursus voor hun betrokkenheid en waardevolle input. Jullie hebben bijgedragen aan levendige discussies en hebben laten zien hoe blockchain kan worden toegepast in verschillende sectoren in China. Het was een privilege om met jullie samen te werken en van gedachten te wisselen over de mogelijkheden van deze opwindende technologie.

Het was een geweldige ervaring om de Blockchain Train The Trainer cursus te mogen geven in China. Blockchain heeft een enorme potentieel om innovatie en digitale transformatie te stimuleren, en ik ben blij dat ik mijn kennis en expertise kan delen met anderen om bij te dragen aan deze ontwikkeling.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

Een blik op de toekomst van retail

Een blik op de toekomst van retail

Een gesprek aan tafel en een diepgaand webinar Het was een geweldige ervaring om als gespreksleider aan tafel te zitten met experts uit de retailsector tijdens ons recente webinar. Ik had enorm veel plezier in deze opdracht en ik kijk al uit naar...

Lees meer
De fascinerende wereld van NFT’s

De fascinerende wereld van NFT’s

Ontdek hoe ze het digitale landschap transformeren Inleiding Welkom in de boeiende wereld van Non-Fungible Tokens (NFT's)! Samen met het VIDT Awareness Team hebben we een nieuwe video gemaakt om je alles te leren over deze revolutionaire...

Lees meer