Terugblik op het Webinar over Data: Het Nieuwe Goud van Elke Onderneming

16 juni 2020

Als moderator mocht ik recentelijk een tweede webinar leiden over het belang van data voor organisaties. Samen met Abdulmohaimen Amer en Lieke Sprundel zijn we dieper ingegaan op het onderwerp data en de verschuiving van applicatiecentrisme naar datacentrisme. Het was een boeiende discussie en ik kijk nu al uit naar de opnames van de volgende webinars!

Data wordt terecht beschouwd als het nieuwe goud van elke onderneming. Veel organisaties realiseren zich dat, maar weten vaak niet hoe ze data optimaal kunnen exploreren en exploiteren. In ons webinar hebben we de nadruk gelegd op de waarde van data en hoe het de bedrijfsstrategie, businessmodellen, operating modellen en economics kan beïnvloeden.

Op 4 juni wordt dit tweede webinar uitgezonden, waarin we dieper ingaan op het onderwerp data. We zullen bespreken hoe organisaties data kunnen benutten en welke transformatie nodig is van traditioneel applicatiecentrisme naar datacentrisme. Het belooft wederom een interessante sessie te worden met waardevolle inzichten.

Maar ook het eerste webinar, dat op 28 mei werd uitgezonden, was een succes. Hierin hebben we gesproken over de impact van technologie op strategie, businessmodellen, operating modellen en economics. Het was fascinerend om te zien hoe oude denkwijzen soms in de weg kunnen zitten van de adoptie van nieuwe technologieën en welke stappen er nodig zijn om verder te komen.

Als moderator was het ontzettend leuk om deze webinars te leiden en de discussies in goede banen te leiden. Het was inspirerend om samen met Abdulmohaimen Amer, Lieke Sprundel en andere experts te praten over de rol van data en technologie in het hedendaagse bedrijfsleven. De opnames en editing van de webinar serie zijn momenteel in volle gang en ik kijk uit naar de verdere uitrol van de webinars.

Wil jij ook meer weten over de impact van data en technologie op jouw organisatie? Hou onze kanalen in de gaten voor updates over toekomstige webinars en meld je aan om deel te nemen aan deze gratis en informatieve sessies. Samen kunnen we de uitdagingen en kansen van de digitale transformatie aangaan en jouw organisatie toekomstbestendig maken in een wereld waar data en technologie een steeds prominentere rol spelen.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts