Trots op mijn eerste boek!

1 augustus 2020

Een droom is uitgekomen! Ik ben klaar om mijn boek te publiceren! Het is een strategische gids over nieuwe technologieën, uitgelegd in begrijpelijke taal voor zakelijke professionals. In dit boek zul je alles leren over blockchain, AI, IoT, quantumcomputing, big data en meer! Wat is het? Hoe werkt het? Wat betekent het voor jouw bedrijf? Het ebook is nu beschikbaar voor pre-order en zowel het paperback als ebook zullen vanaf 1 augustus beschikbaar zijn.

In dit boek neem ik je mee op een reis door de fascinerende wereld van nieuwe technologieën en hoe ze de zakelijke wereld beïnvloeden. Met behulp van eenvoudige taal en praktische voorbeelden leg ik uit wat deze technologieën zijn, hoe ze werken en wat hun potentiële impact kan zijn op jouw bedrijf. Of je nu een CEO, manager, ondernemer of gewoon geïnteresseerd bent in technologie, dit boek is geschreven voor iedereen die wil begrijpen wat de toekomst in petto heeft op het gebied van nieuwe technologieën.

Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan alle mensen die hebben bijgedragen aan dit boek, zoals Tamar Menteshashvili, John Calian, Marnix van den Berg, Chris R. Dawe, Michael Chen, Cor van der Struijf, Niels Bultink, Jesse van Doren, Ronald Teijken, Monique van Maare, Jack Esselink, Ronald Schaper, Pim Voets en Elijah Falode. Speciale dank aan Michael von Liechtenstein voor het endorsen van dit boek.

Bestel nu! Wil je meer weten over de wereld van nieuwe technologieën en hoe ze van invloed kunnen zijn op jouw bedrijf? Bestel dan nu mijn boek

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts