VID Technology Tour

14 november 2019

Afgelopen vrijdag presenteerde ik, samen met Joshua Jenster, Pim Voets en Marnix van den Berg, de ontwrichtende kracht van opkomende technologieën en de V-ID Blockchain-oplossing aan een publiek van senior executives van 20 verschillende bedrijven in het Verenigd Koninkrijk.

Deze spannende presentatie bood een unieke kans om de deelnemers kennis te laten maken met de mogelijkheden van Blockchain en de impact ervan op bedrijfsprocessen en digitale activa. We deelden onze inzichten over hoe Blockchain-technologie kan worden gebruikt om digitale activa, zoals documenten, afbeeldingen, video’s en andere bestanden, te valideren en te authenticeren, zodat ze veilig en betrouwbaar kunnen worden gebruikt in verschillende sectoren.

Een van de belangrijkste onderwerpen die we hebben besproken was de V-ID Blockchain-oplossing, een innovatieve technologie die digitale activa beveiligt door middel van verificatie en validatie op de Blockchain. Met behulp van cryptografie en blockchain-technologie wordt de integriteit van digitale bestanden gegarandeerd, waardoor ze niet kunnen worden gemanipuleerd of vervalst. Dit heeft enorme potentieel in sectoren zoals intellectueel eigendom, supply chain management, en documentverificatie.

We deelden praktijkvoorbeelden van bedrijven die al gebruik maken van de V-ID Blockchain-oplossing om digitale activa te valideren en te authenticeren, en hoe dit hen heeft geholpen om efficiëntie te verbeteren, kosten te verlagen en vertrouwen te vergroten in hun digitale processen.

De presentatie werd goed ontvangen door de senior executives, die zeer geïnteresseerd waren in de mogelijkheden van Blockchain en de V-ID-oplossing. Er waren boeiende discussies en vragen over de technologie, implementatie, en potentiële toepassingen in verschillende bedrijfssectoren.

Als team zijn we erg enthousiast over de ontwrichtende kracht van opkomende technologieën zoals Blockchain en de positieve impact die ze kunnen hebben op bedrijven wereldwijd. We zijn dankbaar dat we de kans hebben gekregen om onze kennis te delen en bewustwording te creëren over de V-ID Blockchain-oplossing en de voordelen ervan voor bedrijven.

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van Blockchain en de V-ID-oplossing, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen begrijpen hoe Blockchain-technologie jouw bedrijf kan transformeren.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

AI, Ethiek en de Werkplek van Morgen

AI, Ethiek en de Werkplek van Morgen

In een snel veranderende technologische wereld staat kunstmatige intelligentie (AI) op het punt om een essentiële factor te worden in werkomgevingen. Uit recent onderzoek van Gartner blijkt dat tegen het jaar 2026 ongeveer 50% van de...

Lees meer
“Data is een Afdeling….”

“Data is een Afdeling….”

In een tijdperk waarin technologie ons leven domineert, vormt data het kloppende hart van innovatie en besluitvorming. Het is een bron van kracht die, mits goed gebruikt, bedrijven kan transformeren en vooruit kan stuwen. Maar te vaak wordt data...

Lees meer