VID Technology Tour

14 november 2019

Afgelopen vrijdag presenteerde ik, samen met Joshua Jenster, Pim Voets en Marnix van den Berg, de ontwrichtende kracht van opkomende technologieën en de V-ID Blockchain-oplossing aan een publiek van senior executives van 20 verschillende bedrijven in het Verenigd Koninkrijk.

Deze spannende presentatie bood een unieke kans om de deelnemers kennis te laten maken met de mogelijkheden van Blockchain en de impact ervan op bedrijfsprocessen en digitale activa. We deelden onze inzichten over hoe Blockchain-technologie kan worden gebruikt om digitale activa, zoals documenten, afbeeldingen, video’s en andere bestanden, te valideren en te authenticeren, zodat ze veilig en betrouwbaar kunnen worden gebruikt in verschillende sectoren.

Een van de belangrijkste onderwerpen die we hebben besproken was de V-ID Blockchain-oplossing, een innovatieve technologie die digitale activa beveiligt door middel van verificatie en validatie op de Blockchain. Met behulp van cryptografie en blockchain-technologie wordt de integriteit van digitale bestanden gegarandeerd, waardoor ze niet kunnen worden gemanipuleerd of vervalst. Dit heeft enorme potentieel in sectoren zoals intellectueel eigendom, supply chain management, en documentverificatie.

We deelden praktijkvoorbeelden van bedrijven die al gebruik maken van de V-ID Blockchain-oplossing om digitale activa te valideren en te authenticeren, en hoe dit hen heeft geholpen om efficiëntie te verbeteren, kosten te verlagen en vertrouwen te vergroten in hun digitale processen.

De presentatie werd goed ontvangen door de senior executives, die zeer geïnteresseerd waren in de mogelijkheden van Blockchain en de V-ID-oplossing. Er waren boeiende discussies en vragen over de technologie, implementatie, en potentiële toepassingen in verschillende bedrijfssectoren.

Als team zijn we erg enthousiast over de ontwrichtende kracht van opkomende technologieën zoals Blockchain en de positieve impact die ze kunnen hebben op bedrijven wereldwijd. We zijn dankbaar dat we de kans hebben gekregen om onze kennis te delen en bewustwording te creëren over de V-ID Blockchain-oplossing en de voordelen ervan voor bedrijven.

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van Blockchain en de V-ID-oplossing, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen begrijpen hoe Blockchain-technologie jouw bedrijf kan transformeren.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts

Een blik op de toekomst van retail

Een blik op de toekomst van retail

Een gesprek aan tafel en een diepgaand webinar Het was een geweldige ervaring om als gespreksleider aan tafel te zitten met experts uit de retailsector tijdens ons recente webinar. Ik had enorm veel plezier in deze opdracht en ik kijk al uit naar...

Lees meer
De fascinerende wereld van NFT’s

De fascinerende wereld van NFT’s

Ontdek hoe ze het digitale landschap transformeren Inleiding Welkom in de boeiende wereld van Non-Fungible Tokens (NFT's)! Samen met het VIDT Awareness Team hebben we een nieuwe video gemaakt om je alles te leren over deze revolutionaire...

Lees meer