Een blik op de toekomst van retail

15 mei 2023

Een gesprek aan tafel en een diepgaand webinar

Het was een geweldige ervaring om als gespreksleider aan tafel te zitten met experts uit de retailsector tijdens ons recente webinar. Ik had enorm veel plezier in deze opdracht en ik kijk al uit naar de volgende webinars!

Waar gaat deze aflevering van Ctalk over?

In de bruisende wereld van high volume retail zijn we allemaal bekend met de zelfscan en zelfcheckout oplossingen, evenals de verschillende initiatieven van kassaloze winkels. Deze innovaties zijn ontstaan door de vraag van de markt en bieden een perfecte oplossing voor het huidige personeelstekort. Maar wat betekent dit allemaal voor zowel de consument als de retailer? Kunnen deze technieken winstgevend worden gemaakt en hoe kunnen we fraude voorkomen? En de kassaloze winkel – is het een innovatieve hype die puur is bedacht door techneuten of is dit echt het toekomstbeeld?

Tafelgasten

Om deze vragen te beantwoorden, heb ik, in opdracht van Ctac de eer gehad om aan tafel te zitten met:

  • Germen Schuiling, Business Analyst Check-out and Payments bij Action
  • Eelco Hos, Retail Consultant bij Retail Innovation en Managing Partner bij Innovation Portfolio
  • Ivo van der Raad, Business Unit Manager XV Retail bij Ctac

Tijdens onze levendige discussie hebben we verschillende perspectieven, ervaringen en visies op de toekomst van de retailindustrie verkend. Vanuit mijn rol als gespreksleider heb ik de dialoog gestuurd en de experts uitgenodigd om diep in te gaan op deze belangrijke onderwerpen.

Bekijk het webinar

Het was fascinerend om hun inzichten te horen en bekijk dit webinar om je te laten inspireren door deze boeiende discussie!

Ik kijk ernaar uit om in toekomstige webinars nog meer boeiende discussies en inzichten te brengen.

Meer weten?

Als je verder wilt praten over dit onderwerp, meer informatie wilt ontvangen of gewoon nader kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en het delen van ideeën. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe inzichten te verkennen!

Lees ook mijn andere posts