Lezingen & Workshops

Inspireer en motiveer je medewerkers. Word meegenomen in de wereld van nieuwe technologie en wat dit betekent voor de koers van je organisatie, en voor de medewerker van de toekomst.

Wat voor mogelijkheden biedt New Tech voor jouw organisatie?

Laat moeilijke technologische vraagstukken over New Tech vertalen naar begrijpelijke en toegankelijke oplossingen voor jouw medewerkers en organisatie. Ik bied de expertise, aandacht en kennis die nodig is om duurzame resultaten te behalen met Nieuwe Technologie en innovatie.

Mijn meest populaire lezingen

Medewerkers en Skills van de Toekomst

Je hebt misschien wel eens gehoord over “medewerker van de toekomst”. Veel mensen lijken te denken dat nieuwe technologie een totaal ander soort werknemer en een andere manier van samenwerken zal betekenen. Maar hoe ziet dat eruit? En wat betekent het voor jou en jouw bedrijf?

Blockchain in begrijpelijke taal

Blockchain technologie verandert de manier waarop we transacties uitvoeren, samenwerken en elkaar vertrouwen. U leert begrijpen wat het is en hoe u grip kunt krijgen op de manier waarop Blockchain uw organisatie en sector beïnvloedt.

Artificial Intelligence in begrijpelijke taal

In de workshop Artificial Intelligence leert u hoe AI door de laatste decennia heen zich heeft ontwikkeld en welke enorme impact dit heeft op bedrijven en de maatschappij.

From Buzz to Bizz – Nieuwe Technologie in begrijpelijke taal

Na deze inspirerende en interactieve workshop heb je als deelnemer gegarandeerd een helder beeld wat nieuwe technologieën als Blockchain, Internet of Things en Artificial Intelligence inhouden.

Laatste nieuws

Een selectie van mijn Lezingen en Workshops